Προβληματικό update ‘χαλάει’ τα έξυπνα παπούτσια της Nike

Και οι χρήστες ξεκίνησαν να παραπονιούνται
22 Φεβρουαρίου 2019 18:54
Προβληματικό update ‘χαλάει’ τα έξυπνα παπούτσια της Nike

Τα Nike Adapt BBs είναι ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι παπουτσιών στον τεχνολογικό κόσμο χάρη στην μηχανισμό ‘αυτόματου δεσίματος’ που έχουν, εξαλείφοντας την ανάγκη ο χρήστης να δένει κορδόνια. Όπως συμβαίνει σχεδόν με όλα τα προϊόντα τεχνολογίας ωστόσο, υπάρχουν και bugs.

Συγκεκριμένα, ένα προβληματικό firmware update της Android εφαρμογής των παπουτσιών έκανε τα Adapt BBs να μην ανταποκρίνονται στις εντολές των χρηστών. Όπως μεταφέρουν δεκάδες κάτοχοι, μετά το πιο πρόσφατο update το κινητό τους δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τα παπούτσια.

Μιλώντας στο PCMag, ένας αντιπρόσωπος της Nike επισήμανε πως η εταιρία έχει εντοπίσει το πρόβλημα και εργάζεται για την άμεση επίλυσή του.

Εντοπίσαμε μερικά μεμονωμένα θέματα συνδεσιμότητας που σχετίζονται με τη διαδικασία στησίματος των Nike Adapt BB και εργαζόμαστε για την επίλυσή τους. Αν κάποιος καταναλωτής συναντήσει πρόβλημα του προτείνουμε να μιλήσει με τα Nike Consumer Services.

Μέχρι να βγει το κατάλληλο update και να διορθώσει το πρόβλημα, οι κάτοχοι των Adapt BBs θα μπορούν να τα φορέσουν φυσικά, χρησιμοποιώντας μόνο τα ενσωματωμένα κουμπιά.