Αυτά θα είναι τα Huawei P30 και P30 Pro

Θα αποκαλυφθούν στο Παρίσι στα τέλη Μαρτίου
08 Φεβρουαρίου 2019 10:16
Αυτά θα είναι τα Huawei P30 και P30 Pro

Η Huawei θα έχει μια έντονη παρουσία στο MWC 2019 αργότερα μέσα στο μήνα, ωστόσο η αποκάλυψη της P30 σειράς δε θα πραγματοποιηθεί εκεί. Στο MWC 2019 αναμένεται το αναδιπλούμενο 5G τηλέφωνο της εταιρίας και το P30 θα αποκαλυφθεί το Μάρτιο. Όπως προκύπτει από ένα δελτίο Τύπου της Πολωνίας, η Huawei ανακοινώνει την πρόσληψη 100 ακόμα υπαλλήλων μιας και βρίσκεται πρώτη στην αγορά της χώρας συγκεντρώνοντας το 33% αυτής. Ωστόσο στο τέλος του δελτίου Τύπου αποκαλύπτεται πως η παρουσίαση του P30 θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στα τέλη Μαρτίου.

Δε θα χρειαστεί να περιμένουμε όμως τον άλλο μήνα για να μάθουμε τουλάχιστον πως μοιάζει η νέα ναυαρχίδα της Huawei, αφού η κατασκευάστρια θηκών Spigen ανάρτησε πέντε διαφορετικά σχέδια για το P30 και το P30 Pro. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το P30 θα έρθει με τρεις κάμερες με κάθετη διάταξη στο πίσω μέρος, ενώ το P30 Pro θα έρθει με τέσσερις.

Η εμπρόσθια όψη είναι παρόμοια με το Mate 20, υιοθετώντας το notch-σταγόνα και το λεπτό bezel στο κάτω μέρος. Στο wallpaper του τηλεφώνου διακρίνεται η ημερομηνία 28 Μαρτίου, οπότε ίσως αυτή να είναι και η επίσημη ημερομηνία παρουσίασης του P30.

Tags: