CES 2015: Διέρρευσε η αποκάλυψη του LG G Flex 2

Αποκαλύφθηκε νωρίτερα από την ώρα του
05 Ιανουαρίου 2015 18:40
CES 2015: Διέρρευσε η αποκάλυψη του LG G Flex 2

Η CES 2015 είναι μία από τις σημαντικότερες τεχνολογικές εκθέσεις της χρονιάς και όπως είναι λογικό, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ανακοινώσεις καινούργιων smartphones από αυτήν. Το LG G Flex 2 θα είναι ένα από τα smartphones που θα παρουσιαστούν σύντομα στη σκηνή του Las Vegas, αν το δελτίο Τύπου που διέρρευσε από την LG είναι αληθινό. Παρόλο που το PhoneArena ισχυρίζεται πως οι παρακάτω πληροφορίες προέρχονται από το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου της LG που διέρρευσε, θα προτείναμε να μην τις πάρετε εντελώς στα σοβαρά μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημο από την εταιρία.

Το LG G Flex 2, λοιπόν, θα είναι το πρώτο smartphone που θα ενσωματώσει τον οκταπύρηνο 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 χρονισμένο στα 2.0GHz, θα έρχεται με 2GB DDR4 RAM (φαίνεται πως η LG δεν βιάζεται για την ενσωμάτωση 4GB RAM) και τον επεξεργαστή γραφικών Adreno™ 430 που επιτρέπει 3D Gaming σε 4K οθόνες μέσω καλωδίου. Η πίσω κάμερα του LG G Flex 2 θα αγγίζει τα 13MP, με την τεχνολογία laser auto-focus να είναι για ακόμα μία φορά παρών, ενώ η μπροστινή κάμερα των 2.1MP βρίσκεται στο μέσο όρο ενός μοντέρνου smartphone σε ότι αφορά στην ποιότητα των μπροστινών καμερών. Η μπαταρία του LG G Flex 2 θα φτάνει τα 3000mAh και οι φήμες κάνουν λόγο πως θα ενσωματώνει την τεχνολογία του fast charging, κάτι που σημαίνει πως θα φτάνει από το 0 στο 50% φόρτισης σε μόλις 40 λεπτά. Σε ότι αφορά στην συνδεσμολογία, το smartphone της LG προσφέρει 4G / LTE / HSPA+ 21/42 Mbps, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X) 4.1, NFC, SlimPort, A-GPS / Glonass, και USB 2.0. 

Τέλος, το νέο smartphone της LG φημολογείται πως θα έχει 1080p οθόνη 5.5 ιντσών με την πίσω επιφάνεια αυτοθεραπείας να προωθείται ως ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά για ακόμα μία φορά. Μόνο που αυτή τη φορά, η LG ισχυρίζεται πως οι γρατζουνιές και χτυπήματα μικρής έντασης θα αφαιρούνται σε μόλις δέκα δευτερόλεπτα σε θερμοκρασία δωματίου.

Το LG G Flex 2 αναμένεται στην αγορά της Νότιας Κορέας μέσα στον Ιανουάριο με προτεινόμενη τιμή τα €499, ενώ η παγκόσμια κυκλοφορία του θα γίνει σταδιακά μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. 

Tags: