Το έξυπνο σουτιέν της Soma σας υπόσχεται πως δε θα φορέσετε ξανά λάθος νούμερο

Μάθετε επιτέλους το πραγματικό μέγεθός σας
08 Ιανουαρίου 2019 09:48
Το έξυπνο σουτιέν της Soma σας υπόσχεται πως δε θα φορέσετε ξανά λάθος νούμερο

Η μέτρηση ενός στήθους για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος μπορεί να είναι απλή και…αναλογική, ωστόσο η πρόεδρος της Soma υποστηρίζει πως το 75-80% των γυναικών φορούν λάθος μέγεθος σουτιέν.

Δεδομένου πως τόσες πολλές γυναίκες φορούν λάθος νούμερο σουτιέν και λένε πως δε νιώθουν άνετα ή πως δεν έχουν βρει το σουτιέν που τους ταιριάζει, δημιουργείται μια ανάγκη για μια καλύτερη λύση. Και η τεχνολογία είναι η απάντηση για πολλά πράγματα για τα οποία δεν πιστεύαμε πως χρειαζόμαστε την τεχνολογία. – Mary van Praag

Το έξυπνο σουτιέν της Soma, το Somainnofit, βοηθά τις γυναίκες να καταλάβουν ακριβώς το μέγεθός τους. Είναι ένα μαύρο αθλητικό σουτιέν εξοπλισμένο με τέσσερις ραμμένες λωρίδες που διατρέχουν οριζόντια το ύφασμα και μια κόκκινη γραμμή που διαγράφει την καμπύλη του στήθους. Οι αισθητήρες καταλήγουν στο πίσω μέρος του σουτιέν, σε ένα πορτοκαλί ορθογώνιο εξάρτημα εξοπλισμένο με Bluetooth. Μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, κάθε γυναίκα θα μάθει το “πραγματικό” της μέγεθος στο στήθος, καθώς και τα αντίστοιχα Soma σουτιέν που της ταιριάζουν. Η κυκλοφορία του Somainnofit ξεκινά στις 23 Ιανουαρίου, αρχικά κοστίζοντας $25 μαζί με έκπτωση ακόμα $25 για ένα νέο σουτιέν Soma και αργότερα η τιμή θα σταθεροποιηθεί στα $60.

Δεν είναι μίας χρήσης, καθώς οι γυναίκες θα μπορούν να ανανεώνουν τη μέτρηση με κάθε αλλαγή βάρους ή εγκυμοσύνη ή απλά με το πέρασμα του χρόνου.

Tags: