Το ROG Mothership είναι η ναυαρχίδα των gaming laptops της Asus

Ένα gaming θηρίο στο σώμα ενός μη-συμβατικού notebook
08 Ιανουαρίου 2019 08:58
Το ROG Mothership είναι η ναυαρχίδα των gaming laptops της Asus

Το ROG brand της Asus είναι συνυφασμένο με το gaming και η εταιρία αποκάλυψε στη CES 2019 τη ναυαρχίδα των gaming laptop της. Το ROG Mothership είναι ένα πανίσχυρο gaming all-in-one PC στο σώμα ενός notebook.

Με το άγγιγμα ενός κουμπιού ένα stand βγαίνει από την πίσω πλευρά της οθόνης, ενώ το πληκτρολόγιο μπορεί να αφαιρεθεί για ασύρματη χρήση. Εσωτερικά διαθέτει τη νέα RTX 20 σειρά της NVIDIA και είναι δυνατόν να ενσωματωθεί ακόμα και η 2080 Max-Q. Όλα αυτά κρύβονται πίσω από την 17.3 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080p, με 3ms χρόνο απόκρισης και 144Hz ρυθμό ανανέωσης.

Το κάθετο design επέτρεψε στην Asus να αποβάλει εύκολα τη θερμότητα που παράγεται στο εσωτερικό, αντί να την εγκλωβίσει ανάμεσα από το πληκτρολόγιο και από την επιφάνεια που στηρίζεται το laptop. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε Intel Core i9-8950HK - ο οποίος είναι χρονισμένος πάνω από τη stock ταχύτητα λόγω της καλής θερμικής αγωγιμότητας που προσφέρει το κάθετο design - , 64GB DDR4 RAM και τρεις VNMe SSDs. Το βάρος του αγγίζει τα 4.6 κιλά. Θα γίνει διαθέσιμο προς πώληση αργότερα μέσα στο τρίμηνο, σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή.