Αναδιπλούμενο τηλέφωνο τριών οθονών από την Xiaomi;

Έτοιμη να ανταγωνιστεί τη Samsung
04 Ιανουαρίου 2019 07:21
Αναδιπλούμενο τηλέφωνο τριών οθονών από την Xiaomi;

Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που η Samsung παρουσίασε την Infinity Flex τεχνολογία, έναν τύπο αναδιπλούμενης οθόνης ο οποίος θα ενσωματωθεί σε τηλέφωνο μέσα στη χρονιά. Κι αν ισχύει το leak που έδωσε στη δημοσιότητα ο γνωστός leaker Evan Blass, η Xiaomi δεν πρόκειται να αφήσει τη Samsung μόνη της στην αγορά. Το video που μοιράστηκε μέσω Twitter εμφανίζει ένα αναδιπλούμενο λειτουργικό τηλέφωνο με τρεις οθόνες.

Ο ίδιος ο Evan Blass είναι επιφυλακτικός για την αυθεντικότητα του video, ωστόσο αναφορές από τον Ιούλιο του περασμένου έτους ακόμα, κάνουν λόγο για ανάπτυξη ενός αναδιπλούμενου τηλεφώνου από την Xiaomi το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Η Xiaomi πρωτοπορεί επίσης στον τομέα της λέπτυνσης των bezels με τη σειρά Mi Mix, οπότε δεν είναι απίθανο να έχει επενδύσει σημαντικά και στον τομέα των αναδιπλούμενων τηλεφώνων.

Από όποια εταιρία κι αν δούμε πρώτα αναδιπλούμενο τηλέφωνο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα απευθύνεται σε λίγους, αφού θα αποτελεί έναν “κράχτη” για το brand. Σχεδόν σίγουρο είναι επίσης πως οι τεχνικές προκλήσεις θα είναι πολλές, ενώ και η ενσωμάτωση τόσων νέων τεχνολογιών σίγουρα θα εκτοξεύσουν την τιμή του.