Τα YouTube Stories γίνονται διαθέσιμα σε περισσότερους δημιουργούς

Πρόσβαση σε όσους έχουν πάνω από 10.000 subscribers
30 Νοεμβρίου 2018 07:27
Τα YouTube Stories γίνονται διαθέσιμα σε περισσότερους δημιουργούς

Το YouTube ξεκίνησε τη δική του εκδοχή των Stories που γνωρίσαμε μέσα από το Snapchat και το Instagram, πριν ένα χρόνο. Αρχικά ονομάζονταν Reels, η εταιρία όμως προχώρησε από τότε σε ένα rebranding. Αρχικά τα YouTube Stories ήταν διαθέσιμα σε επίλεκτους YouTubers αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμα σε πολλούς περισσότερους και συγκεκριμένα σε όσους διαθέτουν πάνω από 10.000 subscribers.

Τα Stories του YouTube θα διαρκούν για 7 ημέρες και θα είναι ορατά σε όλους, συνδρομητές και μη. Θα εμφανίζονται στην πλαϊνή μπάρα του YouTube “Up Next”, ενώ οι δημιουργοί που θα χρησιμοποιούν το νέο χαρακτηριστικό θα μπορούν να απαντούν στους χρήστες που αλληλεπιδρούν με τα Stories τους. Οι fans θα μπορούν να αφήνουν ερωτήσεις και σχόλια.

Με αυτόν τον τρόπο το YouTube θέλει να σπρώξει τους δημιουργούς να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους πιο άμεσα και γρήγορα, χωρίς να βγαίνουν από την πλατφόρμα χρησιμοποιώντας άλλα social media. Θα τους επιτρέψει επίσης να επικοινωνούν με το κοινό τους χωρίς να χρειάζονται ολόκληρες παραγωγές video. Τα Stories θα είναι διαθέσιμα στην YouTube εφαρμογή, όπου αφού επιλέξετε το εικονίδιο της κάμερας επιλέγετε στη συνέχεια “Create Story”.

Tags: