HTC: Είμαστε ακόμα εδώ

Το μήνυμα της εταιρίας σε όσους θέλουν να την ξεγράψουν
27 Νοεμβρίου 2018 08:40
HTC: Είμαστε ακόμα εδώ

Το μέλλον της HTC φαντάζει το ελάχιστο αβέβαιο. Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που ήταν ένα από τα κυρίαρχα ονόματα στην αγορά των smartphones και άκρως καινοτόμα. Σταδιακά όμως άρχισε να βυθίζεται στην αφάνεια, επιτρέποντας στις υπόλοιπες εταιρίες να την προσπεράσουν. Έκτοτε έχει πουλήσει τη mobile ομάδα της στην Google, συγχώνευσε τα τμήματα smartphone και VR, απέλυσε το 1/4 του εργατικού δυναμικού της και φαίνεται πως κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει το κεφάλι της πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Πολλοί θεωρούν πως οι μέρες της στη smartphone βιομηχανία είναι μετρημένες, ωστόσο η ίδια μέσω των DigiTimes έρχεται να απορρίψει τον ισχυρισμό και να ανακοινώσει πως έχουν πολλές συσκευές να αποκαλύψουν ακόμα, ενώ θα επεκταθεί και σε νέες τεχνολογίες.

Η HTC διατήρησε και θα συνεχίσει να ενδυναμώνει το smartphone τμήμα της με νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2018 και στις αρχές του 2019. Επιπλέον της συνέχισης ανάπτυξης της VR πλατφόρμας και του εμπλουτισμού της με VR περιεχόμενο, η HTC θα προχωρήσει στην ανάπτυξη τεχνολογιών όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το blockchain και το 5G, για να κυκλοφορήσει νέες σειρές προϊόντων στην 5G εποχή.

Tags: