Η Razer ανακοινώνει το BlackWidow Lite

Ένα διακριτικό μηχανικό πληκτρολόγιο για εργασία και παιχνίδι
16 Νοεμβρίου 2018 07:33
Η Razer ανακοινώνει το BlackWidow Lite

Ο RGB φωτισμός δεν είναι για όλες τις συνθήκες. Δεν μπορεί για παράδειγμα να σταθεί σε ένα αυστηρά επαγγελματικό περιβάλλον. Στην περίπτωση που χρειάζεστε κάτι διακριτικό αλλά μηχανικό, η Razer παρουσιάζει το BlackWidow Lite, ένα μηχανικό πληκτρολόγιο που έχει αποβάλλει τον RGB φωτισμό και έχει επιλέξει λευκά backlit πλήκτρα. Σε συνδυασμό με μινιμαλιστικό design η Razer πιστεύει πως είναι κατάλληλο για το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Το BlackWidow Lite χρησιμοποιεί τους Orange switches της Razer για πιο αθόρυβο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μην ενοχλείτε τους συναδέλφους σας.

Παίζουμε πολύ αλλά δουλεύουμε εξίσου πολύ. Το ένα τρίτο της καθημερινότητάς μας το περνάμε μπροστά σε γραφεία, οπότε θέλουμε να βιώσετε ένα πληκτρολόγιο που κάνε τη δακτυλογράφηση υπέροχη. Το BlackWidow Lite κατασκευάστηκε ώστε να είναι ο τέλειος σύντροφος στην εργασία και το παιχνίδι. – Min-Liang Tan, Razer CEO

Το πληκτρολόγιο έχει tenkeyless design, δηλαδή δε διαθέτει numpad. Έχει επίσης αποσπώμενο υφασμάτινο καλώδιο για εύκολη μεταφορά, ενώ συνεργάζεται με το Synapse 3 της Razer, προσφέροντας συντομεύσεις και μακροεντολές.

Είναι άμεσα διαθέσιμο στα €100.