Το Nubia Χ έρχεται με οθόνη στο πίσω μέρος για τις selfies σας  

Και έτσι καταργεί το notch

Το Nubia Χ έρχεται με οθόνη στο πίσω μέρος για τις selfies σας

Αν ένα χαρακτηριστικό ήταν κυρίαρχο στα smartphones του 2018, αυτό ήταν το notch το οποίο είναι ένα αναγκαίο κακό, αφού κάπου πρέπει να υπάρχει και η εμπρόσθια κάμερα για τις selfies. Vivo, Oppo, Xiaomi και Honor είχαν διαφορετικές ιδέες για το πώς να καταργήσουν το notch, επιτυγχάνοντας μία όλο οθόνη μπροστινή όψη και συνήθως συμπεριλάμβανε κάποιο συρόμενο μηχανισμό που αποκάλυπτε την κάμερα.

Η ZTE αποφάσισε να ακολουθήσει άλλη οδό και έρχεται με το Nubia X, τη νέα ναυαρχίδα της με δύο οθόνες. Η κύρια LCD οθόνη των 6.26 ιντσών με FHD ανάλυση καλύπτει όλο το μπροστά μέρος, ενώ πίσω βρίσκουμε ένα OLED panel των 5.1 ιντσών με ανάλυση 1.520x720 κάτω από την dual κάμερα διάταξη.

Ο σκοπός της δεύτερη οθόνης είναι να σας επιτρέπει να βλέπετε τον εαυτό σας όταν χρησιμοποιείτε τις δύο οπίσθιες κάμερες του τηλεφώνου (16MP με f/1.8 και 24MP με f/1.7). Επιπλέον, με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης το τηλέφωνο μαθαίνει ποια οθόνη κοιτάτε για να προσαρμόσει τη συμπεριφορά της συσκευής. Το OLED panel χρησιμεύει και στο gaming, με την πίσω πλευρά να προσφέρει δύο έξτρα κουμπιά για τα παιχνίδια σας.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε Snapdragon 845, 6/8GB RAM, 64/256GB αποθηκευτικού χώρου χωρίς δυνατότητα επέκτασης και μπαταρία 3.800mAh με Quick Charge 3.0 αλλά χωρίς ασύρματη φόρτιση. Στην Κίνα η τιμή του ξεκινά από 3.299 γουάν (€418) για την έκδοση με τα 6GB/64GB και καταλήγει στα 4.299 γουάν (€545) για την έκδοση των 8GB/256GB.

Ροη ειδησεων