Αυτό είναι το Black Shark Helo gaming smartphone της Xiaomi

Με 10GB RAM
25 Οκτωβρίου 2018 08:10
Αυτό είναι το Black Shark Helo gaming smartphone της Xiaomi

Μόλις λίγοι μήνες πέρασαν από την παρουσίαση του Black Shark gaming smartphone της Xiaomi και η εταιρία επιστρέφει με το νέο Black Shark Helo το οποίο φέρνει βελτιώσεις από τον προκάτοχό του.

Καταρχάς το Black Shark Helo διαθέτει AMOLED οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 2160x1080, ενώ χρησιμοποιεί έναν Iris mobile video επεξεργαστή της Pixelworks για να βελτιώσει την ποιότητα εικόνας και να κάνει scale up το SDR σε HDR. Εσωτερικά διαθέτει τον Snapdragon 845 και έρχεται με επιλογές από 6GB έως 10GB (!) RAM. Στον αποθηκευτικό χώρο οι επιλογές είναι 128GB ή 256GB και η μπαταρία είναι χωρητικότητας 4.000mAh. Οι φωτιζόμενες λωρίδες στα άκρα του τηλεφώνου μπορούν να παραμετροποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες του χρήστη, ενώ υπάρχει ένα πλήκτρο το οποίο ενεργοποιεί το performance mode.

Η λειτουργία Gamer Studio επιτρέπει το “πείραγμα” του επεξεργαστή, του touch, της οθόνης, του δικτύου και άλλων, βοηθώντας τους gamers να φέρουν την gaming συσκευή στα μέτρα τους. Θα υπάρξουν επίσης αξεσουάρ τύπου gamepad που θα μεταμορφώνουν το τηλέφωνο σε ένα είδος Nintendo Switch. Η κυκλοφορία του Black Shark Helo θα ξεκινήσει στην Κίνα στις 30 Οκτωβρίου και η τιμή του θα ξεκινά από τα $460.