Η OnePlus μεταφέρει την παρουσίαση του 6T εξαιτίας της Apple

29 Οκτωβρίου η νέα ημερομηνία
20 Οκτωβρίου 2018 06:42
Η OnePlus μεταφέρει την παρουσίαση του 6T εξαιτίας της Apple

Το OnePlus 6T ήταν προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί στις 30 Οκτωβρίου. Ωστόσο χτες ήρθε η ανακοίνωση της Apple για το δικό της iPad event, το οποίο έχει επίσης προγραμματιστεί για τις 30 Οκτωβρίου. Η OnePlus φαίνεται όμως πως δε θέλει να μοιραστεί τα φώτα της δημοσιότητας με την Apple και έτσι πήρε την απόφαση να μεταφέρει το δικό της event μία μέρα πριν.

Μιλήσαμε με μερικούς από τους πιο πιστούς μας χρήστες, ξέροντας πως δεν μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση τέτοιου μεγέθους χωρίς την τοποθέτησή σας. Επειδή ξέρουμε πως εσείς θα επηρεαστείτε περισσότερο από αυτήν την αλλαγή. Τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν κλείσει, τα δωμάτια ξενοδοχείων έχουν κρατηθεί και τα σχέδια άλλαξαν. Εσωτερικά ήμασταν απίστευτα διαιρεμένοι για αυτήν την απόφαση. Παλέψαμε για ώρες πριν καταλήξουμε στην πιο δύσκολη απόφαση που έχουμε πάρει.

Ο CEO Pete Lau παραδέχτηκε μετά από επικοινωνία με τους δημοσιογράφους τεχνολογίας πως το event της OnePlus θα επισκιαζόταν από αυτό της Apple και δεν ήθελε “να αφήσει ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα στην ιστορία της εταιρίας να επηρεαστεί από την ανακοίνωση ενός άλλου σπουδαίου προϊόντος”.

Αν θέλετε ακόμα να έρθετε στο event μας, πρώτα από όλα: Ευχαριστούμε! Θα καλύψουμε όποιο κόστος σας επιβληθεί για την αλλαγή των πλάνων σας. Αν χρειάζεται να πληρώσετε για να αλλάξετε την πτήση σας θα σας καλύψουμε. Το ίδιο ισχύει και για όσους έκλεισαν ξενοδοχεία ή άλλη διαμονή. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει με όλους τους κατόχους εισιτηρίων ξεχωριστά για να σας βοηθήσει.