Ανακοινώθηκε νέο Apple Event για τις 30 Οκτωβρίου

Εκεί θα μάθουμε περισσότερα για τα νέα iPad Pro και MacBook Air
19 Οκτωβρίου 2018 13:34
Ανακοινώθηκε νέο Apple Event για τις 30 Οκτωβρίου

Η Apple από το πουθενά ανακοίνωσε πως θα διεξάγει ένα ακόμη ειδικό event όπου θα παρουσιάσει νέο hardware, αποστέλλοντας μάλιστα τις προσκλήσεις στα media όπως συνηθίζει. Στο Apple Event, που θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου στο Brooklyn της Νέας Υόρκης στις 16:00 η ώρα Ελλάδος, θα παρουσιαστούν κατά πάσα πιθανότητα το νέο iPad Pro και μερικές νέες προσθήκες στη σειρά των Mac και MacBook. 

Όσον αφορά το iPad Pro 2018 αναμένεται να αλλάξει σχεδιασμό και να υιοθετήσει την bezel-less εμφάνιση των νέων iPhone, μαζί με Face ID, ενώ φημολογείται ότι θα αφήσει την Lightning θύρα για μια USB-C. Από την άλλη, για τον διάδοχο του MacBook Air ακούγεται ότι θα φέρει λεπτότερα bezels και μια υψηλότερης ανάλυσης Retina οθόνη και θα αποτελεί τη νέα χαμηλού κόστους πρόταση για laptop της Apple. 

Αξίζει να αναφερθεί πως στις προσκλήσεις της η Apple έκανε κάτι το ασυνήθιστο αυτή τη φορά, σχεδιάζοντας πάνω από 65 διαφορετικές τροποποιήσεις του εμβληματικού της λογότυπου. 

Εσείς, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για την πλήρη κάλυψη του event και να μάθετε πρώτοι τα όσα μας επιφυλάσσει η εταιρία του Κουπερτίνο.