Το Spotify βελτιώνει την εμφάνιση του στα κινητά για τους Premium συνδρομητές

Ευκολότερη πλοήγηση, καλύτερα radio stations και προτάσεις νέων κομματιών
18 Οκτωβρίου 2018 09:32
Το Spotify βελτιώνει την εμφάνιση του στα κινητά για τους Premium συνδρομητές

Tο Spotify βρίσκει συνεχώς τρόπους να βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών και το ίδιο σκοπεύει να κάνει με το ολοκαίνουργιο update του. Πιο συγκεκριμένα, η πιο δημοφιλής music streaming υπηρεσία του κόσμου ανανεώνει την εμφάνιση και κυρίως την πλοήγηση στις mobile εκδόσεις της εφαρμογής για τους Premium συνδρομητές και μόνο. 

Οι βελτιώσεις αφορούν το Artist Radio χαρακτηριστικό, το οποίο πλέον θα σας προτείνει έναν προσωποποιημένο σταθμό για το τραγούδι του καλλιτέχνη που θα επιλέξετε, χρησιμοποιώντας τους ίδιους αλγόριθμους που έκαναν τα Discover Weekly και τις playlist του τόσο αγαπητά. Μάλιστα, το νέο artist radio δεν θα χρειάζεται την δική σας "ψήφο" με τα thumbs up/down για να ράψει στα μουσικά γούστα σας την playlist. 

Επίσης, οι καρτέλες στην mobile εφαρμογή μειώνονται από πέντε σε τρεις (Home, Search, Library). Ουσιαστικά, το Browse συγχωνεύτηκε με την Search καρτέλα και το Radio εμφανίζεται αφότου ψάξετε για κάποιον καλλιτέχνη ή τραγούδι. Το νέο update κυκλοφορεί από σήμερα στους Premium συνδρομητές του Spotify για τα iOS και Android. 

Tags: