Huawei Mate 20 Pro: Η μετάβαση από τα smartphones στα intelligent phones

Έρχεται η “ανώτερη νοημοσύνη”
12 Οκτωβρίου 2018 10:45
Huawei Mate 20 Pro: Η μετάβαση από τα smartphones στα intelligent phones

Οι Unboxholics βρίσκονται στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, για να δούμε από κοντά το πολυαναμενόμενο Huawei Mate 20 Pro μερικές μέρες πριν να παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό. Η Huawei συνεχίζει να επενδύει στην τεχνητή νοημοσύνη και περήφανα παρουσίασε στην IFA τον Kirin 980, τον πρώτο εμπορικά διαθέσιμο επεξεργαστή 7 νανόμετρων, ο οποίος διαθέτει διπλή μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων (NPU) και θα ενσωματωθεί στο Mate 20 Pro.

Η Huawei θέλει να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία τηλεφώνων, μια εξέλιξη των smartphones την οποία ονομάζει “intelligent phones”. Το τηλέφωνο δε θα είναι απλά μια συσκευή επικοινωνίας αλλά ένα προσωπικό hub που μπορεί να διαχειριστεί μόνο του τεράστιες ποσότητες πληροφοριών, να αξιολογεί πραγματικές καταστάσεις και εν τέλει να μαθαίνει από τις συνήθειες μας και να παίρνει αποφάσεις που θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.

Τι θα δούμε λοιπόν στο Huawei Mate 20 Pro; Η Huawei υπόσχεται πως ο Kirin 980 θα εκτοξεύσει τις επιδόσεις της συσκευής και είναι σίγουρη πως καμία εργασία δε θα είναι ικανή να ζορίσει το νέο chip της. Υπόσχεται επίσης πως οι A.I. διεργασίες θα περάσουν σε νέα εποχή, με ταχύτατη ανάλυση των συνηθειών μας, ακόμα πιο εντυπωσιακές δυνατότητες στις φωτογραφίες και χρήση του A.I. chip στην καθημερινότητά μας.

Από εκεί και πέρα αναμένουμε εντυπωσιακή οθόνη άνω των 6 ιντσών, ένα παραδοσιακό χαρακτηριστικό της σειράς Mate. Η τριπλή διάταξη κάμερας του P20 Pro θα μεταφερθεί στο Mate 20 Pro και εδώ θα παίξει μεγάλο ρόλο η τεχνητή νοημοσύνη του Kirin 980, με την εταιρία να επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στο κομμάτι της επεξεργασίας και βελτιστοποίησης εικόνας. Η αρχιτεκτονική των 7nm του Mate 20 Pro σε συνδυασμό με τις παραδοσιακά μεγάλες σε χωρητικότητα μπαταρίες της σειράς Mate, υπόσχονται τεράστια αυτονομία, ενώ παρών θα δηλώσει και η ταχεία φόρτιση. Στην ασφάλεια, πέρα από δακτυλικά αποτυπώματα και αναγνώριση προσώπου περιμένουμε βελτίωση στην αποτελεσματικότητα των βιομετρικών συστημάτων.

Η επίσημη παρουσίαση του Huawei Mate 20 Pro θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 16 Οκτωβρίου στις 15.30 ώρα Ελλάδος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε live το event από τον παρακάτω player. Οι Unboxholics θα είναι εκεί για να σας παρουσιάσουν άμεσα όλα τα νεότερα, όποτε μείνετε συντονισμένοι στα social media μας.

Tags: