Το Razer Phone 2 είναι εδώ με RGB φωτισμό και χωρίς notch

Το νέο gaming smartphone αποκαλύπτεται
11 Οκτωβρίου 2018 07:49
Το Razer Phone 2 είναι εδώ με RGB φωτισμό και χωρίς notch

Η Razer δηλώνει έτοιμη να φέρει στην αγορά το δεύτερο της smartphone, το οποίο ανατάσσεται φυσικά όπως και όλα τα υπόλοιπά προϊόντα της εταιρίας στην gaming κατηγορία. Οπτικά, η συσκευή μοιάζει σχεδόν ολόιδια με το πρώτο Razer Phone, μέχρι να γυρίσεις το κινητό ανάποδα. Η πίσω όψη είναι αυτή που φέρει τις περισσότερες αλλαγές. Συγκεκριμένα, πλέον η συσκευή έχει γυάλινο πίσω μέρος και μάλιστα ενσωματώνει τον γνωστό Chroma φωτισμό της εταιρίας. Το λογότυπο της συσκευής φωτίζει και έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ότι χρώμα θέλετε από το RGB φάσμα και τα συνηθισμένα εφέ (static, breathe,spectrum cycling). Επιπλέον το πλαίσιο αλουμινίου έχει στρογγυλεμένες άκρες αυτή τη φορά και έτσι η συσκευή είναι πιο βολική στο κράτημα. Όσον αφορά τις κάμερες που βρίσκονται επίσης στο πίσω μέρος, πλέον έχουμε διπλή διάταξη με νέους αισθητήρες των 12 megapixels από τη Sony με optical image stabilization. Ο ένας από αυτούς είναι ευρυγώνιος και ο άλλος κανονικός. Μεγάλες αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στην εφαρμογή της κάμερας.

Στο εσωτερικό του Razer Phone 2 έχουν γίνει οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις. Πιο αναλυτικά, η καρδιά της συσκευής είναι ο Snapdragon 845, χρονισμένος στα 2.8GHz, με το chip Adreno 630 να είναι υπεύθυνο για τα γραφικά. Την ψύξη αναλαμβάνει ένα vapor chamber σύστημα παρόμοιο με αυτό του Razer Blade 15 laptop. Η μνήμη RAM έχει αναβαθμιστεί στα 8GB, υπάρχουν LTE gigabit antennas για γρηγορότερο mobile internet, 64GB αποθηκευτικού χώρου και μεγάλη μπαταρία των 4,000mAh. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και Qualcomm QuickCharge+. Μάλιστα η Razer θα πουλά και μια ειδική βάση ασύρματης φόρτισης με φωτισμό.

Η οθόνη της συσκευής αγγίζει τις 5.7 ίντσες και έχει βελτιωμένη HDR απόδοση και μεγαλύτερη φωτεινότητα. Δεν υπάρχει κάποιο notch. Η ανάλυση μένει στα 2560 x 1440 και ο ρυθμό ανανέωσης των 120Hz δηλώνει ξανά βροντερό παρών. Στα του ήχου τώρα πάλι υπάρχουν δύο ηχεία στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής με υποστήριξη για Dolby Atmos. Όσοι προτιμούν να φορούν ακουστικά θα χαρούν με την πληροφορία πως η USB-C θύρα είναι εξοπλισμένη με 24-bit DAC. Πρέπει να τονίσουμε πως υπάρχει και αδιαβροχοποίηση IP67, κάτι αξιοσημείωτο αν αναλογιστούμε πως η συσκευή έχει δύο μεγάλα ηχεία στο μπροστινό της μέρος.

Το Razer Phone 2 έρχεται με προ-εγκατεστημένο το Android 8.1 και τον Nova Launcher. Τέλος, η Razer έκανε γνωστό πως συνεργάζεται με διάφορα studios ανάπτυξης παιχνιδιών ώστε τίτλοι όπως τα PUBG Mobile, Rival: Crimson x Chaos, Marvel Future Fight και RuneScape να είναι βελτιστοποιημένα για την συσκευή. Η τιμή του για την αγορά της Αμερικής θα ανέρχεται στα $799. Μελλοντικά θα κυκλοφορήσει και μια 128GB έκδοση δίχως γυαλιστερή πίσω όψη.