Το iOS 12 είναι εγκατεστημένο στο 46% των συσκευών

Θα ξεπεράσει το iOS 11 πολύ σύντομα
05 Οκτωβρίου 2018 08:11
Το iOS 12 είναι εγκατεστημένο στο 46% των συσκευών

Οι προηγούμενες εκδόσεις του iOS έδειχναν μία επιβράδυνση στο ρυθμό υιοθέτησης των νέων αναβαθμίσεων, γεγονός που αποδίδεται κυρίως στα προβλήματα που είχε η Apple στο launch των νέων εκδόσεων με bugs κλπ, κάνοντας επιφυλακτικούς τους χρήστες. Ωστόσο το iOS 12 φαίνεται πως αλλάζει αυτήν την εικόνα.

Σύμφωνα με έρευνα της Mixpanel, το iOS 12 είναι ήδη εγκατεστημένο στο 46% των iOS συσκευών και πολύ σύντομα θα ξεπεράσει το iOS 11 το οποίο βρίσκεται στο 46.57%. Να θυμίσουμε πως το iOS 12 έχει μόλις μερικές εβδομάδες που κυκλοφόρησε και έως τώρα τα reviews του update είναι πολύ ενθαρρυντικά, επιβεβαιώνοντας την υπόσχεση της Apple πως θα φέρει βελτιώσεις στις επιδόσεις παλαιότερων συσκευών.

Τα μόνα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί είναι η φόρτιση κάποιων iPhone Xs – για το οποίο bug έρχεται fix με το iOS 12.1 – και κάποια θέματα LTE συνδεσιμότητας για τα οποία δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν πρόκειται για hardware ή software θέμα. Εσείς εγκαταστήσατε το iOS 12; Σε ποια συσκευή; Ποια είναι η εντύπωσή σας από την αναβάθμιση έως τώρα;

Tags: