Έπεσε το Instagram σε παγκόσμια κλίμακα - [Ενημέρωση]

Χιλιάδες χρήστες αναφέρουν πως δεν μπορούν να συνδεθούν
03 Οκτωβρίου 2018 08:22
Έπεσε το Instagram σε παγκόσμια κλίμακα - [Ενημέρωση]

Από σήμερα το πρωί χιλιάδες χρήστες του Instagram από όλο τον κόσμο αναφέρουν πως δεν μπορούν να συνδεθούν στη δημοφιλή social media εφαρμογή. Τα sites παρακολούθησης λειτουργίας επιβεβαιώνουν τις αναφορές και φαίνεται πως το πρόβλημα ξεκίνησε κάποια στιγμή μετά τις 09:30. Δεν περιορίζεται σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή, αφού αναφορές έρχονται από Ευρώπη, Αυστραλία, Ιαπωνία, Ινδία, Αμερική κ.α.

Οι προσπάθειες μερικών να απεγκαταστήσουν την εφαρμογή και να την εγκαταστήσουν ξανά δεν έχουν αποτέλεσμα και απλά επιβαρύνουν τους servers του Instagram. Να θυμίσουμε πως το Instagram το χρησιμοποιούν πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες σε καθημερινή βάση. Το περιστατικό έρχεται σε περίεργη χρονική συγκυρία, αφού μόλις πριν λίγες μέρες αποχώρησαν οι ιδρυτές του Instagram από το Facebook και μόλις πριν δυο μέρες ανέλαβε καθήκοντα ο νέος CEO.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:00

Η λειτουργία του Instagram φαίνεται πως αποκαθίσταται. Επίσημη δήλωση από Instagram ή Facebook δεν υπάρχει ακόμα αυτή τη στιγμή, ωστόσο το γεγονός επιβεβαιώνουν χρήστες του Twitter.