Το iPhone Xs Max ξεπερνά κατά πολύ σε πωλήσεις το Xs

Μεγαλύτερη από το αναμενόμενο και η ζήτηση για το Apple Watch
25 Σεπτεμβρίου 2018 07:12
Το iPhone Xs Max ξεπερνά κατά πολύ σε πωλήσεις το Xs

Αναλυτής της TF International Securities αποκαλύπτει την υποδοχή των νέων προϊόντων της Apple από τους καταναλωτές. Σύμφωνα με την έρευνα που εξασφάλισε το MacRumors, η ζήτηση του iPhone Xs Max είναι μεγαλύτερη από αυτή που αναμενόταν και προς έκπληξη όλων είναι έως και τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τη ζήτηση του iPhone Xs. Στα χρώματα κυριαρχούν το χρυσαφί και το space grey έναντι της ασημί έκδοσης, ενώ στη χωρητικότητα αυτή των 256GB είναι η πιο δημοφιλής. Σημειώνεται ωστόσο πως η έκδοση των 512GB μπορεί να αντιμετωπίσει έλλειψη λόγω της εξάρτησης της Apple από τη Samsung ως προμηθευτή NAND Flash.

Η ζήτηση για το Apple Watch Series 4 είναι πολύ καλύτερη από αυτή που αναμενόταν. Οι δυνατότητες της κατασκευάστριας Quanta είναι ήδη στο maximum, οπότε η προμήθεια δεν μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά μέχρι να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του δεύτερου προμηθευτή Compal, που ξεκινά το Νοέμβριο. Αυξήσαμε τις προβλέψεις μας για τις αποστολές Apple Watch το 2018 από 18 εκατομμύρια σε 18.5 – 19.5 εκατομμύρια μονάδες.

Τέλος, η έρευνα δείχνει πως περισσότεροι πελάτες θα επιλέξουν να αναβαθμίσουν στο iPhone XR όταν αυτό κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.