Η Cosmote προσφέρει 36 υποτροφίες σε παιδιά με κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες

Υποβάλετε την αίτησή σας τώρα
21 Σεπτεμβρίου 2018 06:40
Η Cosmote προσφέρει 36 υποτροφίες σε παιδιά με κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες

Η Cosmote συνεχίζει το πρόγραμμα υποτροφιών της για παιδιά με κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες που θέλουν να σπουδάσουν. Αν είστε έως 20 ετών και έχετε πετύχει εισαγωγή σε σχολή μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων ή είστε πρωτοετείς φοιτητές, μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες παρακάτω. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 8 Οκτωβρίου.

Η COSMOTE για ακόμα μια χρονιά στηρίζει την αξιέπαινη προσπάθεια των πρωτοετών φοιτητών και προσφέρει 36 υποτροφίες συνολικού ύψους 545.000€, ώστε 36 φοιτητές να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στις σχολές που έχουν περάσει. Επιπλέον παρέχει στους υπότροφους ένα laptop αλλά και ένα πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών για σταθερή, κινητή τηλεφωνία, Internet και COSMOTE TV.

Με το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2018, που εντάσσεται στις δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης της COSMOTE, η εταιρεία από το 2002 μέχρι και σήμερα, έχει προσφέρει σε πρωτοετείς φοιτητές 622 Υποτροφίες, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 5 εκατ. ευρώ!

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του http://www.cosmote-scholarships.gr έως και τις 8 Οκτωβρίου 2018.

Tags: