Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ερευνά τη χρήση κάνναβης του Elon Musk

Το τσιγαριλίκι που τον έβαλε σε μπελάδες
09 Σεπτεμβρίου 2018 07:13
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ερευνά τη χρήση κάνναβης του Elon Musk

Η διάρκειας δυόμιση ωρών συνέντευξη του Elon Musk στο podcast του Joe Rogan μπορεί να είχε άκρως ενδιαφέροντα θέματα που συζητήθηκαν, ωστόσο όλα επισκιάστηκαν από τη χρήση κάνναβης του ισχυρού άντρα της Tesla και της SpaceX. Γιατί μπορεί η χρήση μαριχουάνας να είναι νόμιμη στην πολιτεία της Καλιφόρνια, δεν είναι νόμιμη όμως για στρατιωτικούς και ανθρώπους με κυβερνητικές διαβαθμίσεις ασφαλείας.

Με την SpaceX να είναι επίσημα το μέσο εκτόξευσης των κυβερνητικών προγραμμάτων στο διάστημα, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ φάνηκε δυσαρεστημένη από τη συμπεριφορά του Elon Musk. Αρχικές αναφορές από το Fox Business έκαναν λόγο για έρευνα πάνω στο θέμα από την πλευρά της Αεροπορίας, ενώ επιβεβαίωσε το γεγονός και το CNBC.

Μόλις το θέμα πήρε έκταση, η Πολεμική Αεροπορία έσπευσε να τονίσει πως “είναι ανακριβές το ότι υπάρχει έρευνα. Χρειαζόμαστε χρόνο για να διαπιστώσουμε τα γεγονότα και την κατάλληλη διαδικασία ώστε να χειριστούμε την κατάσταση”.

Μπορεί, όπως αναφέρει το TheVerge, να υπεραναλύουμε το γεγονός πως ένας δισεκατομμυριούχος πήρε μία τζούρα, το γεγονός παραμένει όμως πως η συμπεριφορά του Musk βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής το τελευταίο διάστημα, επηρεάζοντας τις μετοχές των εταιριών του.