Το Logitech G502 αναβαθμίζεται 

Νέος αισθητήρας για gaming επιδόσεις

Το Logitech G502 αναβαθμίζεται

Το G502 ποντίκι της Logitech υπάρχει στην αγορά από το 2014 με την Proteus Core έκδοση και έκτοτε έχει υποστεί αρκετές αναβαθμίσεις. Η πιο πρόσφατη είναι η έκδοση G502 HERO Gaming Mouse και πρόκειται ουσιαστικά για μια αναβαθμισμένη εκδοχή του με νέο 16.000 DPI HERO αισθητήρα, ο οποίος είναι ακρωνύμιο για το High Efficiency Rated Optical.

Με νέους φακούς και αναβαθμισμένο αλγόριθμο εντοπισμού για τη μέγιστη λεπτομέρεια χωρίς επιτάχυνση, εξομάλυνση ή φιλτράρισμα στα DPI, ο HERO 16K επαναστατικός αισθητήρας της Logitech είναι ικανός να ξεπεράσει τα 400 IPS και να παραδώσει 16.000 DPI tracking με ακρίβεια pixel.

Το G502 HERO διαθέτει 11 πλήκτρα, όλα προγραμματιζόμενα μέσα από το Gaming Software της Logitech. Διαθέτει ρυθμιζόμενο βάρος, επιτρέποντας στο χρήστη να προσθέσει 3.6 γραμμάρια με βαρίδια, ενώ διαθέτει και ρυθμιζόμενο φωτισμό.

Διατηρεί τους μηχανικούς διακόπτες που ανέπτυξε η Logitech σε συνεργασία με την Omen και αντέχει 50 εκατομμύρια clicks. Θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο έναντι $105.

2 σχολιο(α)