Honor Magic 2 vs Mi Mix 3 | Ποιος αντέγραψε ποιον;

Δύο πανομοιότυπα slider phones για Huawei και Xiaomi
31 Αυγούστου 2018 07:18
Honor Magic 2 vs Mi Mix 3 | Ποιος αντέγραψε ποιον;

Στο Honor Play event της Huawei έγινε ένα tease της επερχόμενης ναυαρχίδας Honor Magic 2, το οποίο φέρνει τη slide φιλοσοφία – την οποία αποκαλεί Magic Slide - για να κρύψει την εμπρόσθια κάμερα και να προσφέρει μία πραγματικά bezel-less εμπειρία χωρίς notch, παρόμοιο με το Oppo Find X που είδαμε μέσα στη χρονιά. Έτσι, σύμφωνα με την Honor, το κινητό διαθέτει σχεδόν 100% αναλογία οθόνης-σώματος. Το κινητό απέχει δύο μήνες από το να ανακοινωθεί επίσημα, αλλά η Honor ήθελε να το αποκαλύψει τώρα, αφού είχε μάθει πως ένας “ανταγωνιστής” σχεδίαζε να κυκλοφορήσει ένα παρόμοιο τηλέφωνο.

Αυτός ο ανταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τη Xiaomi, η οποία μόλις ώρες μετά την αποκάλυψη του Honor Magic 2, ανέβασε μέσω του προέδρου της, Lin Bin, μία εικόνα του Mi Mix 3. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς από την εικόνα, οι συσκευές είναι πανομοιότυπες, καθώς έχουμε επίσης ένα slider phone χωρίς bezels. Μάλιστα ο πρόεδρος ανέβασε την εικόνα στο Weibo με την εξής φράση:

Συγγνώμη που μοιάζουν. Κυκλοφορεί τον Οκτώβριο.

Άλλες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές για τις συσκευές και θα πρέπει να περιμένουμε να πλησιάσει η ημερομηνία παρουσίασής τους για να μάθουμε περισσότερα.