Το Facebook αποσύρει το Friend List Feed

Δεν το χρησιμοποιούν αρκετοί
13 Αυγούστου 2018 06:15
Το Facebook αποσύρει το Friend List Feed

Το News Feed του Facebook είναι χαοτικό, ειδικά όταν υπάρχουν πολλοί φίλοι και σελίδες που ακολουθείτε και πολλές φορές χάνετε σημαντικά posts φίλων σας. Για αυτό το λόγο το Facebook είχε εισάγει το Friend List Feed, ένα χαρακτηριστικό με το οποίο μπορούσατε να δείτε αποκλειστικά posts από μια λίστα ανθρώπων που δε θέλατε να χάνετε updates.

Φαίνεται όμως πως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν το χρησιμοποιούσαν αρκετοί, με αποτέλεσμα το Facebook να το αποσύρει.

Κλείνουμε αυτό χαρακτηριστικό που δε χρησιμοποιείται αρκετά για να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στο να βελτιώσουμε την κεντρική News Feed εμπειρία. Οι χρήστες δε θα μπορούν πλέον να βλέπουν custom feeds από τη λίστα φίλων τους, αλλά θα μπορούν ακόμα να δημιουργούν και να επεξεργάζονται λίστες φίλων και να μοιράζονται το περιεχόμενό τους με αυτό το συγκεκριμένο κοινό κάθε φορά που θέλουν να ποστάρουν στο Facebook.

Επιπροσθέτως με αυτές τις επιλογές, μπορούν επίσης να προσαρμόζουν το News Feed επιλέγοντας το News Feed preferences για να διαλέξουν ποια posts θέλουν να βλέπουν πρώτα ή να κρύβουν posts που δε θέλουν να βλέπουν.