Galaxy Watch: Το νέο smartwatch της Samsung είναι περισσότερο...ρολόι

Το είδαμε από κοντά στο Unpacked event 
09 Αυγούστου 2018 16:36
Galaxy Watch: Το νέο smartwatch της Samsung είναι περισσότερο...ρολόι

Στο πλαίσιο του Unpacked event της, η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα το Galaxy Watch, παρόλο που είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό. Το νέο smartwatch της εταιρίας έχει εντυπωσιακό στρογγυλό σχεδιασμό και bezels που μόνο σε smartwatch δεν παραπέμπει, αλλά σε ένα κομψό ρολόι, ενώ βγαίνει σε δύο μεγέθη 42mm και 46. Πολλά από τα χαρακτηριστικά του είναι παρόμοια με του Gear S3, καθώς φέρει AMOLED οθόνη ανάλυσης 360x360, LTE συνδεσιμότητα, έχει αντοχή στο νερό και μπαταρία που διαρκεί "αρκετές μέρες", χάρη στον επεξεργαστή που σχεδιάστηκε ειδικά για smartwatches. 

Συγκεκριμένα για το μικρό μοντέλο αναφέρει ότι διαρκεί περίπου τρεις μέρες και για το μεγάλο περίπου μια εβδομάδα χρήσης. Θα τρέχει με μια αναβαθμισμένη έκδοση του Tizen OS και η μεγαλύτερη προσθήκη του είναι η ενσωμάτωση της Bixby πάνω στο Galaxy Watch. Οι προσόψεις που θα προσφέρει θα είναι στοχευμένες για την παραγωγικότητα, με τον αριθμό τους να φτάνει τις 60.000, ενώ θα γίνουν διαθέσιμα και αρκετά λουράκια. 

Σαφώς και ένα smartwatch του βεληνεκούς αυτού δεν γίνεται να μην έχει health και fitness tracking χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα μέσα από την ενότητα Connected Health θα μπορείτε πλέον να κάνετε διαχείριση του άγχους σας, καθώς θα παρακολουθεί και θα καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς και να σας προτείνει τρόπους όταν νομίζει ότι πρέπει να ξεστρεσαριστείτε. 

 

To Galaxy Watch θα έρθει σε τρία χρώματα Rose Gold, Silver και Midnight Black με τιμές που θα ξεκινούν από τα $329 (μοντέλο 42mm) και $349 (μοντέλο 46mm) για την αγορά της Αμερικής. Η διάθεση του θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες από τις 24 Αυγούστου και θα σας ενημερώσουμε για την διάθεση του στη χώρα μας, όταν υπάρξουν πληροφορίες.