Ο νέος ασύρματος φορτιστής της Logitech είναι σχεδιασμένος για το iPhone X

Λειτουργεί και σαν ένα κομψό stand 
07 Αυγούστου 2018 15:58
Ο νέος ασύρματος φορτιστής της Logitech είναι σχεδιασμένος για το iPhone X

Η Logitech ανακοίνωσε τον πρώτο της ασύρματο φορτιστή, τον οποίο ονομάζει Powered Wireless Charging Stand. Η εταιρία δηλώνει ότι σχεδίασε τον εν λόγω ασύρματο φορτιστή σε συνεργασία με την Apple, με το τελικό αποτέλεσμα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες να είναι σαν κάτι που θα έπρεπε να έχει φτιάξει η εταιρία του Κουπερτίνο εξαρχής για το iPhone X, αλλά και τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus που υποστηρίζουν wireless charging. Άλλωστε ακόμη δεν έχει δώσει σημάδια ζωής ο AirPower φορτιστής της Apple από τότε που ανακοινώθηκε.  

Ο σχεδιασμός συνάδει απόλυτα με την Apple φιλοσοφία και κυριαρχούν οι στρογγυλεμένες άκρες, η premium κατασκευή που δεν αφήνει μάλιστα το iPhone -ή οποιοδήποτε άλλο κινητό- να πέσει όταν δονείται, αλλά και οι λευκές αποχρώσεις του.

Μάλιστα, έχει τέτοια κλίση το ασύρματο stand που επιτρέπει στο FaceID να σας βλέπει στην κατάλληλη γωνία και να ξεκλειδώνει αμεσότερα σε περίπτωση που θέλετε να ρίξετε καμιά ματιά στο iPhone X σας, ενώ μπορεί να στηθεί και οριζόντια σε περίπτωση που θέλετε να δείτε βίντεο ή ταινία. 

Σαφέστατα, δεν φορτίζει Apple συσκευές μόνο, αλλά και Android παρόμοιων διαστάσεων που υποστηρίζουν το Qi standard. Η κυκλοφορία του Logitech Wireless Charging Stand έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Αυγούστου στην τιμή των $69.99.