Galaxy Note 9: Διαρρέει το επίσημο video teaser της συσκευής

Αποκαλύπτονται όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του
04 Αυγούστου 2018 07:05
Galaxy Note 9: Διαρρέει το επίσημο video teaser της συσκευής

Η παρουσίαση του Galaxy Note 9 στις 9 Αυγούστου θα αποτελέσει για άλλη μια φορά τυπική διαδικασία, καθώς σχεδόν όλες οι πληροφορίες γύρω από τη συσκευή έχουν διαρρεύσει. Στα πιο πρόσφατα leaks έχουμε ένα που προέρχεται από τη Ρωσία. Πρόκειται για φωτογραφία της συσκευασίας του τηλεφώνου στην οποία διακρίνονται όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Θα έχουμε λοιπόν οθόνη Super AMOLED 6.4 ιντσών QHD+ ανάλυσης, διπλή κάμερα 12MP στο πίσω μέρος, η μία με f/1.5 και η δεύτερη με f/2.4 και εμπρόσθια κάμερα 8MP. Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η μπαταρία θα είναι χωρητικότητας 4.000mAh. Υπάρχει πιστοποίηση IP68 και ασύρματη φόρτιση.

Το δεύτερο leak είναι το επίσημο video παρουσίασης του Galaxy Note 9, το οποίο εντόπισε το Sammobile. Σε αυτό απεικονίζεται η μπλε έκδοση του τηλεφώνου με κίτρινο stylus, ενώ υπόσχεται και μια έκδοση 512GB χωρητικότητας δείχνοντας μία microSD κάρτα 512GB να μπαίνει στο τηλέφωνο και να απεικονίζεται το συνολικό μέγεθος του 1ΤΒ. Στο video διακρίνεται ξεκάθαρα πλέον και το design της συσκευής.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:13] Η Samsung έριξε το βίντεο από το YouTube όμως μπορείτε να το δείτε στη σελίδα του SamMobile που φρόντισε να το φυλάξει στον δικό του player.