Τον Οκτώβριο πιθανότατα το LG V40 ThinQ

Bezel-less και με πέντε κάμερες
23 Ιουλίου 2018 04:00
Τον Οκτώβριο πιθανότατα το LG V40 ThinQ

Μπορεί να μην πέρασε και πολύς καιρός από την επίσημη κυκλοφορία του LG G7, όμως η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας είναι ήδη στα σκαριά. Ο λόγος για το V40 ThinQ το οποίο φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει με πέντε κάμερες και σχεδόν bezel-less σχεδιασμό. Σύμφωνα με αναφορές η συσκευή ενδέχεται να κυκλοφορήσει σύντομα με πιθανή ημερομηνία την 5η Οκτωβρίου.

Τα νέα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου σκοπεύουν να το κάνουν να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, με μια τριπλή πίσω κάμερα σαν το Huawei P20 Pro και διπλή selfie κάμερα. Επίσης θέλει να έχει σχεδόν ανύπαρκτα bezels, με την αναλογία οθόνης-σώματος να φτάνει το 90%. Η εταιρία είπε θα το πετύχει αυτό κάνοντας κάτι πέρα από το συμβατικό, ωστόσο το πιθανό είναι η συσκευή να έχει notch στο πάνω μέρος της οθόνης.

Μέσα στην συσκευή θα υπάρχει ο πανίσχυρος Snapdragon 845 που υπάρχει σε πολλές ναυαρχίδες και premium τηλέφωνα βάζοντας το V40 ThinQ στην ίδια κατηγορία με αυτά. Το μόνο αβέβαιο είναι το panel που θα χρησιμοποιήσει στην οθόνη η εταιρία, εάν δηλαδή θα έχει ένα OLED όπως το V30 ή LCD σαν το G7.