Η Samsung σκοπεύει να ενώσει την Galaxy S με την Galaxy Note σειρά;

Ένα μοντέλο, τρεις εκδόσεις
22 Ιουλίου 2018 07:16
Η Samsung σκοπεύει να ενώσει την Galaxy S με την Galaxy Note σειρά;

Η Samsung μας έχει συνηθίσει σε κυκλοφορία δύο ναυαρχίδων τη χρονιά. Μία στην αρχή του έτους με την Galaxy S σειρά και μία στο δεύτερο μισό με την Galaxy Note σειρά. Και παρόλο που κάποιος μπορεί να ισχυριστεί πως αυτό είναι αντιπαραγωγικό αφού τα δύο μοντέλα ανταγωνίζονται μεταξύ τους, η Samsung θεωρεί πως απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.

Μέχρι τώρα τουλάχιστον, καθώς νέα αναφορά από την Κορέα κάνει λόγο για αλλαγή πλεύσης της Samsung, η οποία θέλει την Galaxy S σειρά να ενώνεται με την Galaxy Note σειρά. Ο λόγος διπλός. Από τη μία οι χρήστες βρίσκουν όλο και δυσκολότερη τη μετάβαση σε ένα Note όταν μπορούν να έχουν ένα Galaxy S νωρίτερα μέσα στη χρονιά και από την άλλη ο έντονος ανταγωνισμός των Κινέζων κατασκευαστών οι οποίοι προσφέρουν ισχυρά τηλέφωνα σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή.

Αν οι φήμες  επαληθευτούν, στο μέλλον θα δούμε μόνο μία ναυαρχίδα τη χρονιά από τη Samsung. Αυτό φαίνεται να συμφωνεί και με άλλες φήμες που θέλουν το Galaxy S10 να έρχεται σε τρεις εκδόσεις. Έτσι θα μπορούσε να προσφέρει τρία διαφορετικά μεγέθη οθόνης, ένα από τα οποία θα ήταν το μέγεθος του Note, ενώ η S Pen λειτουργικότητα θα μπορούσε να επεκταθεί και στην Galaxy S σειρά. Με αυτόν τον τρόπο η Samsung θα μείωνε το κόστος ανάπτυξης των τηλεφώνων. Εσείς θα θέλατε να δείτε τη Samsung να ρίχνει όλο το βάρος της στην ανάπτυξη μίας ναυαρχίδας τη χρονιά;