Έρχεται πλήρης έκδοση του Photoshop στο iPad 

Με cloud δυνατότητες

Έρχεται πλήρης έκδοση του Photoshop στο iPad

Η Adobe αποφάσισε να διαθέσει μια πλήρη έκδοση του Photoshop στο iPad, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν και cross-platform δυνατότητα με cloud συγχρονισμό. Μέχρι τώρα, διαθέσιμο είναι μόνο το Photoshop Express.

Η φιλοδοξία μου είναι να το φέρουμε στην αγορά το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν για να πάρουμε ένα τόσο εκλεπτυσμένο και ισχυρό προϊόν όπως είναι το Photoshop και να το κάνουμε να λειτουργεί σε μια σύγχρονη συσκευή όπως το iPad. Πρέπει να φέρουμε τα προϊόντα μας σε αυτή τη νέα συνεργατική εποχή που βασίζεται στο cloud. – Scott Belsky, επικεφαλής Creative Cloud της Adobe

Η Adobe έχει δει έντονο ενδιαφέρον επαγγελματιών στη media και στην entertainment βιομηχανία να δουλεύουν με tablets αντί για desktops. Η αποκάλυψη του Photoshop για το iPad αναμένεται τον Οκτώβριο, ενώ η διάθεσή του στο κοινό πιθανολογείται για κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Άγνωστο παραμένει ποια μοντέλα iPad θα το υποστηρίζουν, θεωρείται σίγουρο όμως πως τα τωρινά iPad Pro θα είναι ανάμεσά τους.

0 comment(s)