Ανανέωση για τα MacBook Pro της Apple

Θα έρθουν εξοπλισμένα με τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel
14 Ιουλίου 2018 04:00
Ανανέωση για τα MacBook Pro της Apple

Η Apple θα ανανεώσει τα MacBook Pro της, αναβαθμίζοντάς τα με τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel, True Tone Displays και πιο αθόρυβα πληκτρολόγια. Αν και οι αναβαθμίσεις δε θα δώσουν απάντηση στα προβλήματα που αντιμετώπισαν κάποιοι χρήστες, τουλάχιστον η Apple λέει πως το μοντέλο των 15 ιντσών θα βελτιώσει τις επιδόσεις του κατά 70%. Τα μόνα laptops που θα δεχθούνε την ανανέωση, θα είναι τα ακριβά μοντέλα των 13 και 15 ιντσών με Touchbars. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο laptops, με το μοντέλο των 15 ιντσών, να ξεχωρίζει αποτελώντας την ναυαρχίδα της Apple.

Στο εσωτερικό των laptops, θα υπάρχει μία μεγαλύτερη μπαταρία πλέον, για να αντισταθμίσει τα αυξημένα ποσά ενέργειας που απαιτούν οι νέοι επεξεργαστές. Η Apple λέει, πως τα ανανεωμένα MacΒooks θα έχουν την ίδια διάρκεια μπαταρίας με τους προκατόχους τους. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, αυτή θα παραμένει ίδια, 4 Thunderbolt/USB-C θύρες και ένα headphone jack. Μεταξύ άλλων, τα laptops θα υποστηρίζουν τη δυνατότητα να επικαλείται κανείς την ψηφιακή βοηθό της Apple μέσω φωνητικών εντολών. Αυτό καθώς και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας, θα γίνονται δυνατά χάρη σε ένα εξειδικευμένο chip που η Apple αποκαλεί Τ2.

Οι τιμές τους όμως θα είναι λίγο τσιμπημένες. Η τιμή του ακριβότερου μοντέλου των 15 ιντσών θα φτάνει μέχρι και τα $6.699. Το βασικό μοντέλο όμως, θα διατηρεί την παλιά του τιμή στα $2.399.