Αυτό είναι το Sony Xperia XA2 Plus

Με οθόνη αναλογίας 18:9
12 Ιουλίου 2018 06:08
Αυτό είναι το Sony Xperia XA2 Plus

Μια νέα προσθήκη στη mid-range σειρά της κάνει η Sony με την παρουσίαση του Xperia XA2 Plus. Το τηλέφωνο έρχεται με Snapdragon 630 chip της Qualcomm όπως και τα προηγούμενα μοντέλα και τα περισσότερα χαρακτηριστικά του είναι όμοια με το XA2 Ultra που παρουσίασε νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Ωστόσο, πρόκειται για την πρώτη συσκευή σε αυτή την κατηγορία προϊόντων της Sony που έρχεται με αναλογία οθόνης 18:9 στην 6 ιντσών οθόνη του με ανάλυση Full HD+.

Στον τομέα του ήχου έχουμε τεχνολογίες όπως High Resolution Audio και DSEE HX upscale. Η συσκευή έρχεται με 4/6GB RAM, 32/64GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 3.580mAh με Quick Charge 3.0, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και audio jack 3.5mm. Στο πίσω μέρος συναντάμε τη μοναδική κάμερα των 23MP με δυνατότητα καταγραφής 4K video ενώ μπροστά υπάρχει μία wide-angle κάμερα των 8MP.

Το Xperia XA2 Plus θα γίνει διαθέσιμο αργότερα μέσα στο μήνα, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστή η τιμή του. Θα προσφέρεται σε εκδόσεις μονής ή διπλής SIM και τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι μαύρο, ασημί, χρυσό και πράσινο.