Read later
 • Written by 
 • Η Cosmote φέρνει την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι

  Η Cosmote φέρνει την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι

  Υψηλές ταχύτητες με το Cosmote Fiber

  Η Cosmote εγκαινιάζει δύο νέα προγράμματα Cosmote Double Play Fiberspeed με υποδομή Fiber To The Home για ταχύτητες 100 και 200Mbps. Οι οπτικές ίνες φτάνουν μέχρι το σπίτι προσφέροντας υψηλές ταχύτητες σε download και upload, ενώ υπάρχει και διαθέσιμη επιδότηση μέσω της δράσης Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

  "Το COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, επεκτείνεται και φέρνει τις απεριόριστες δυνατότητες των οπτικών ινών στο σπίτι. Το νέο δίκτυο αρχιτεκτονικής Fiber Τo Τhe Home (FTTH) και τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed, προσφέρουν σε συγκεκριμένες περιοχές,  υπερυψηλές ταχύτητες 100 & 200Mbps, με δυνατότητα αναβάθμισης σε 1 Gbps.  Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να αποκτήσουν πιο οικονομικά τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed, με επιδότηση μέσα από τη δράση Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αποκτώντας το ειδικό κουπόνι στο www.sfbb.gr.

  Ο Chief Commercial Officer Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ, κ. Κώστας Νεμπής, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε η εταιρεία των οπτικών ινών στην Ελλάδα. Επενδύουμε εντατικά εδώ και χρόνια για να φέρουμε τις οπτικές ίνες στις γειτονιές. Σήμερα κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μας, και φέρνουμε την οπτική ίνα στο σπίτι. Επενδύουμε δυναμικά ώστε, μέσα από τις υποδομές Fiber To The Home, όλο και περισσότεροι πελάτες μας να απολαμβάνουν αξεπέραστη εμπειρία Internet. Με την τεχνολογία φτιάχνουμε ένα κόσμο, καλύτερο για όλους».

  Τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed με υποδομές FTTH είναι από σήμερα διαθέσιμα, σε συγκεκριμένες περιοχές των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλαμάτας με στόχο τη σταδιακή επέκταση της διάθεσής τους και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Περισσότερες πληροφορίες: www.cosmote.gr/fiberspeed

  Οπτική ίνα στο σπίτι με επιδότηση €360 μέσα από τη δράση Superfast Broadband

  Όσοι επιθυμούν να απολαμβάνουν στο σπίτι τους τις αξεπέραστες ταχύτητες της οπτικής ίνας, μπορούν να λάβουν ειδική επιδότηση συνολικού ύψους €360, μέσα από τη δράση Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), το οποίο έχει συνολική οικονομική αξία €360 που επιδοτεί το πάγιο του προγράμματος COSMOTE Double Play Fiberspeed με 13€/μήνα, για μέγιστο διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με 48€.

  Για τη διαθεσιμότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ειδικό site www.sfbb.gr."

  Login to post comments
  Comments (6)
  Refresh Comments
  Choose Order:
  • Comment Link
   PaterAmbrosios
   PaterAmbrosios 20/07/2018 15:05:24
   Παμε ολοι μαζι μαγκες μου. Με το ενα, με το δυο, με το τρια...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Αν πληρωνουμε 50+ ευρω για 50αρα vdsl, τοτε για την 100αρα που θα ερθει (χαχαχαχα) ποσα θα πρεπει να δινουμε?
  • Comment Link
   MokilokD
   MokilokD 13/07/2018 00:13:59

   Οσοι δικαιολογείτε τις -απίθανες και μονο ελληνικές- τιμές, ψάξτε μια εταιρία με το όνομα inalan με μικρό δίκτυο σε αθήνα και θεσσαλονίκη, βαλτε τες διπλα διπλα και εξηγήστε μου, πως, χωρις επιδοτησεις και υπουργεια, ειναι δυνατόν κατι τετοιο.
   Αν στις τιμές, ειναι να βοηθήσω και τις επενδύσεις του ΟΤΕ σε ολη την Ελλαδα σε δίκτυο, να μου δώσουν και καμια μετοχή να εχω να λαμβανω στο μελλον   Να αναρωτηθεις επίσης , γιατι τις επενδυσεις που κανει η inalan δεν τις εχει κανει τοσα χρονια η Vodafone - Wind - Cyta κτλπ . Βασικα ουτε τωρα τις κανουν , και μαντεψε . Εχουν καταφαει απο το δημοσιο .
  • Comment Link
   Cyclone
   Cyclone 12/07/2018 16:22:08
   Οσοι δικαιολογείτε τις -απίθανες και μονο ελληνικές- τιμές, ψάξτε μια εταιρία με το όνομα inalan με μικρό δίκτυο σε αθήνα και θεσσαλονίκη, βαλτε τες διπλα διπλα και εξηγήστε μου, πως, χωρις επιδοτησεις και υπουργεια, ειναι δυνατόν κατι τετοιο.
   Αν στις τιμές, ειναι να βοηθήσω και τις επενδύσεις του ΟΤΕ σε ολη την Ελλαδα σε δίκτυο, να μου δώσουν και καμια μετοχή να εχω να λαμβανω στο μελλον
  • Comment Link
   tatas
   tatas 12/07/2018 09:42:34
   Δεν τα ξέρετε καλά, ο Παππάς θα την φέρνει την ίνα μέχρι τον υπολογιστή ποιος τα χρειάζεται πια τα modems.
  • Comment Link
   thanasis.tsiftsidis
   thanasis.tsiftsidis 12/07/2018 09:33:17
   Το γιατί άργησε να έρθει το Fiber, είναι τεράστια ιστορία και για αυτό δυστυχώς δεμ φταίνε οι πάροχοι. Φταίει ο κάθε δήμος ξεχωριστά. Υποδομές υπάρχουν, άδειες δεν δίνουν για την λειτουργία του. Επίσης το γιατί είναι τόσο ακριβή η Cosmote νομίζω οτι δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε. ΕΕΤΤ είναι η απάντηση η οποία αποφασίζει για το τι τιμές θα υπάρχουν στον εκάστοτε πάροχο. Όποιος έχει την μεγαλύτερη πίτα, θα είναι και ποιο ακριβώς, λόγο ανταγωνισμού για να έχουν να φάνε όλοι.
  • Comment Link
   marius_octavus
   marius_octavus 12/07/2018 09:00:34
   είμαστε η εταιρία που έπρεπε εδώ και κάτι χρόνια να φέρουμε αυτές τις ταχύτητες και τώρα το κάνουμε αναγκαστικά γιατί έρχεται η καμπάνα απο την εε. επίσης θα πληρώνετε το τριπλάσιο απο τη ρουμανία.