Instagram | Προσθέστε soundtracks στα Stories σας

Διαλέξτε από μία συλλογή χιλιάδων τραγουδιών
29 Ιουνίου 2018 06:51
Instagram | Προσθέστε soundtracks στα Stories σας

Το Instagram εμπλουτίζει τις λειτουργίες του και πλέον επιτρέπει την προσθήκη soundtracks στα Stories σας. Η επικόλληση της μουσικής γίνεται εύκολα, όπως όταν προσθέτετε κάποιο αυτοκόλλητο, ενώ μπορείτε να διαλέξετε το τραγούδι που θεωρείτε κατάλληλο για το Story πριν ή μετά την καταγραφή του. Ο χρήστης που θα παρακολουθήσει το Story σας, θα ακούει ταυτόχρονα το κομμάτι που διαλέξατε και θα δει ένα αυτοκόλλητο με τον τίτλο και το όνομα του καλλιτέχνη.

Η επιλογή μουσικής γίνεται με τον ίδιο τρόπο που επιλέγετε αυτοκόλλητα. Επιλέξτε το εικονίδιο της μουσικής και διαλέξτε το κατάλληλο τραγούδι μέσα από χιλιάδες δείγματα. Για τη διευκόλυνσή σας είναι κατηγοριοποιημένα βάσει διάθεσης, είδους ή δημοφιλίας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη στιγμή που θέλετε να αρχίσει να αναπαράγεται το τραγούδι, για παράδειγμα μπορείτε να διαλέξετε από όλο το τραγούδι μόνο τη στιγμή που μπαίνει το ρεφρέν.

Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται με την έκδοση 51 του Instagram και προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο σε μερικές χώρες και μόνο στο iOS. Άλλες χώρες – μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα – και το Android θα ακολουθήσουν σύντομα.