Οι πρώτες κάρτες γραφικών της Intel έρχονται το 2020 

Η πρόσληψη του Raja Koduri επιφέρει καρπούς

Οι πρώτες κάρτες γραφικών της Intel έρχονται το 2020

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Intel προέβη στην πρόσληψη του Raja Koduri, με πιθανό σκοπό τη δημιουργία των δικών της discrete καρτών γραφικών. Επρόκειτο για έναν άνθρωπο με εξαιρετικό βιογραφικό και υπέρογκη εμπειρία, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως προηγουμένως βρέθηκε να ηγείται της ανάπτυξης του Radeon τμήματος της AMD. Οι φήμες, αλλά και γνωστοί αναλυτές όπως ο Ryan Shrout υπολόγιζαν πως θα ήταν το έτος 2021 (ίσως και αργότερα) που θα είχαμε τους πρώτους καρπούς του εν λόγω εγχειρήματος, φαίνεται όμως πως η εταιρία προχωρά παράδοξος με ταχύτερους του αναμενόμενου ρυθμούς.

Σε πρόσφατο tweet της η Intel, και ύστερα του meeting που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα (με τον Navin Shenoy, διοικητικό στέλεχος της εταιρίας να σημειώνει πως εργάζονται στην παραγωγή GPUs τόσο για gaming builds όσο και professional server συστήματα), η εταιρία δηλώνει πως οι πρώτες τις προτάσεις θα βρεθούν στην αγορά το 2020. Κάπως έτσι αρχίζει να αχνοφαίνεται ο λόγος πίσω από το γιατί η εταιρία αποφάσισε να συνεργαστεί με την AMD για την δημιουργία επεξεργαστών της σειράς Core με γραφικά εκείνης, ήταν σίγουρη εξ' αρχής για τη διάρκεια του μεταβατικού βήματος.

Πως σας φαίνεται η είσοδος της Intel στα λημέρια των AMD και NVIDIA; Θα επιλέγατε τις δικές τις προτάσεις έναντι του ανταγωνισμού αν κυμαινόντουσαν στο ίδιο επίπεδο επίδοσης / τιμής;

0 comment(s)

End of content

No more pages to load