Η Apple γνώριζε από πριν ότι το iPhone 6 λυγίζει

Νέες αναφορές καίνε την Apple
30 Μαΐου 2018 04:00
Η Apple γνώριζε από πριν ότι το iPhone 6 λυγίζει

Παρά το γεγονός ότι τώρα όλοι είναι επικεντρωμένοι στο τι θα έρθει μετά το iPhone X, νέες αναφορές βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το iPhone 6. Το τηλέφωνο είναι πλέον 4 ετών και συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Apple για το γεγονός ότι λύγιζε με ελάχιστη πίεση, μάλιστα κάποιοι χρήστες ανέφεραν ότι λύγισε ενώ βρισκόταν μέσα στην τσέπη τους.

Μετά από τις αγωγές που δέχθηκε η Apple για την συσκευή, η εταιρία διεξήγαγε τις δικές εσωτερικές έρευνες. Η Lucy Koh μια Αμερικανίδα δικαστής έδωσε στη δημοσιότητα μερικά από αυτά τα έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν πως η Apple γνώριζε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η συσκευή πάρα το γεγονός ότι δεν τα παραδέχθηκε ποτέ. Τα έγγραφα δείχνουν πως σε σχέση με τον προκάτοχο τους το iPhone 5s, το iPhone 6 ήταν 3.3 φορές πιο πιθανό να λυγίσει και το 6 PLUS 7.2 φορές.

Επίσης η εταιρία γνώριζε και για τα προβλήματα αφής που αναφέρθηκαν από πολλούς χρήστες. Ωστόσο στο παρελθόν η Apple είχε πει πως οι διαρκείς πτώσεις και το στρες που υφίσταται η συσκευή θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στην αφή παρόμοια με αυτά που αναφέρουν οι χρήστες. Τελικά η Apple δε δίστασε να χρεώσει όσους θέλησαν να επισκευάσουν τα τηλέφωνά τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει δηλώσεις από την εταιρία για την επαναφορά του σκανδάλου στο φως της δημοσιότητας. Μείνετε συντονισμένοι για να μη χάσετε τυχόν εξελίξεις στο θέμα.

Tags: