Η Xiaomi επιβεβαιώνει το επερχόμενο Mi 8 - Anniversary Edition

Στις 31 Μαΐου τελικά η παρουσίαση
24 Μαΐου 2018 04:45
Η Xiaomi επιβεβαιώνει το επερχόμενο Mi 8 - Anniversary Edition

Πριν από μερικές ημέρες αναφερθήκαμε - ελέω ενός βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου - στη φήμη που ήθελε την Xiaomi να παρουσιάζει την επερχόμενη ναυαρχίδα της, Mi 8 στις 23 του τρέχοντος μήνα. Αν και η ημερομηνία ήταν λάθος (κατά μία μόλις εβδομάδα και μία ημέρα), η εταιρία φαίνεται να επιβεβαιώνει την αρίθμηση του τηλεφώνου, περνώντας από το Mi 6 "απευθείας" στο Mi 8, τιμής ένεκεν των οκτώ χρόνων που γιορτάζει η ίδια στην αγορά.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πλέον αναφορές, η Xiaomi έχει ήδη ξεκινήσει να αποστέλλει τις προσκλήσεις για την εκδήλωσή της, η οποία θα λάβει χώρα στην πόλη Shenzhen της Κίνας, στις 31 Μαΐου. Σε αυτήν αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το Xiaomi Mi 8 Anniversary Edition, συνάμα ενός λιτού Mi 7, το ανανεωμένο MIUI 10, καθώς και του νέο της fitness tracker, Mi Band 3. Πρόκειται για ένα lineup αντίστοιχο εκείνου της Apple όταν παρουσίασε στην αγορά το iPhone X.

Οι φήμες θέλουν το επετειακό μοντέλο της εταιρίας να έρχεται με μια πληθώρα high-end χαρακτηριστικών, μεταξύ των οποίων συναντάμε μια OLED τύπου οθόνη στις 6.01-ίντσες, τον Snapdragon 845 της Qualcomm να χτυπά κάτω από το καπό, μια μπαταρία που αγγίζει σε χωρητικότητα τα 4.000mAh, κάποια υλοποίηση 3D αναγνώρισης προσώπου και ίσως την ύπαρξη ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Άγνωστη παραμένει η τιμολογιακή τακτική που θα αποφασίσει να ακολουθήσει η εταιρία, αφού αν όλα αυτά ισχύουν, ίσως να έχουμε να έχουμε να κάνουμε με μια αισθητά πιο ακριβή συσκευή απ' ότι μας έχει συνηθίσει η ίδια.

Αναμένουμε λοιπόν μέχρι την επίσημη παρουσίαση της Xiaomi, προς επιβεβαίωση (ή όχι) όλων αυτών.