Αποκαλύπτεται το νέο Razer Blade

Μαζί με το νέο Razer Core X
23 Μαΐου 2018 04:00
Αποκαλύπτεται το νέο Razer Blade

H Razer ανακοίνωσε την νέα έκδοση του Razer Blade 15, το οποίο σύμφωνα με την εταιρία είναι το μικρότερο laptop που υπάρχει στις 15.6 ίντσες. Το laptop θα διατεθεί σε 5 νέες διαμορφώσεις, όλες όμως θα έχουν τον Intel Core i7-8750H σαν επεξεργαστή. Οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν την κάρτα γραφικών μεταξύ της δημοφιλούς GTX 1060 και της ικανότατης GTX 1070.

Ο κύριος κορμός του μηχανήματος είναι κατασκευασμένος από ένα και μόνο κομμάτι αλουμινίου για να είναι πιο στιβαρός και ανθεκτικός. Συνολικά η νέα έκδοση είναι 3% μικρότερη από τον προκάτοχό της, αλλά χάρη σε μικρότερα bezels η οθόνη καταφέρνει να είναι μεγαλύτερη. Η οθόνη θα είναι είτε 1080p 60Hz είτε 1080p 144Hz, καθώς θα προσφέρεται και μια τρίτη επιλογή με 4Κ touchscreen. Δυστυχώς δε θα υπάρχει G-sync μιας και η τεχνολογία της Nvidia θα επηρέαζε τη διάρκεια της μπαταρίας.

Όσον αφορά την μνήμη θα υπάρχουν 16GB 2667MHz dual-channel memory με την δυνατότητα επέκτασης στα 32GB. Οι διαμορφώσεις του αποθηκευτικού χώρου θα κυμαίνονται από 256GB μέχρι 512GB PCIe NVMe M.2 SSD, όλα τα μοντέλα όμως θα υποστηρίζουν μέχρι και 2ΤΒ. Τον τομέα της συνδεσιμότητας συμπληρώνουν ένα Thunderbolt 3 port, ένα Mini DisplayPort, HDMI port, τρία USB 3.1 Type-A ports, ένα audio jack μαζί με την θύρα φόρτισης.

Μαζί με το νέο Razer Blade ανακοινώθηκε και το νέο Razer Core X, μια θήκη για χρήση εξωτερικών καρτών γραφικών. Το συγκεκριμένο περιφερειακό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε laptop που υποστηρίζει Thunderbolt 3. Το Core X μπορεί να υποστηρίξει μέχρι τρεις κάρτες γραφικών της Nvidia ή της AMD με το ενσωματωμένο τροφοδοτικό των 650W.

Τα νέα προιόντα ητς Razer είναι διαθέσιμα σε Αμερική, Καναδά , Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Κίνα με την τιμή του Razer Blade στα $1899 και του Core X στα $299.