Το Facebook προσθέτει Voice Posts και Stories Archive  

Μαζί με νέα cloud χαρακτηριστικά

Το Facebook προσθέτει Voice Posts και Stories Archive

Το Facebook  ανακοίνωσε τρία νέα χαρακτηριστικά που φέρνει στην εφαρμογή του για να βοηθήσει τους χρήστες να “δημιουργήσουν και να σώσουν τις αναμνήσεις τους”. Καταρχάς οι χρήστες που χρησιμοποιούν την in-app κάμερα της εφαρμογής του Facebook θα μπορούν να σώσουν τις φωτογραφίες και τα videos τους απευθείας στον Facebook λογαριασμό τους. Έτσι θα επωφεληθούν οι χρήστες με entry-level συσκευές οι οποίες έχουν περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο.

Όλες οι φωτογραφίες και τα videos που θα σωθούν στην Facebook Camera θα είναι ορατά μόνο αφού κάνει login ο χρήστης στο Facebook και έπειτα θα μπορεί να διαλέξει ποια από αυτά θέλει να δημοσιεύσει στο λογαριασμό του. Το Facebook δεν ανέφερε αν θα υπάρχει περιορισμός χώρου ή χρόνου στην cloud αποθήκευση.

Μαζί με το cloud χαρακτηριστικό, η Facebook Camera φέρνει πλέον και την επιλογή Audio, με την οποία οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται ηχητικά μόνο μηνύματα με τα νέα Voice Posts. Το νέο χαρακτηριστικό θα τους επιτρέψει να αλληλεπιδρούν γρήγορα και εύκολα με τους φίλους τους, χωρίς την ανάγκη πληκτρολόγησης.

Τέλος, δημιουργείται ένα αρχείο για τα Facebook Stories τα οποία θέλετε να διατηρήσετε πέρα από τις 24 ώρες.

Τα νέα χαρακτηριστικά θα γίνουν διαθέσιμα τις επόμενες εβδομάδες, αρχής γενομένης από την Ινδία.