UD PRO | H Gigabyte εισέρχεται στο χώρο των αποθηκευτικών μέσων

Η σειρά των πρώτων SSD της εταιρίας είναι γεγονός
16 Μαΐου 2018 04:15
UD PRO | H Gigabyte εισέρχεται στο χώρο των αποθηκευτικών μέσων

Το ενδιαφέρον της Gigabyte επεκτείνεται σε ποικίλους τομείς της αγοράς προσωπικών αλλά και διακομιστικών συστημάτων. Από μητρικές πλακέτες, σε gaming περιφερειακά, μέχρι ολόκληρα racks. Με τη βιομηχανία των μέσων αποθήκευσης να ακμάζει δίχως σημάδια φθοράς, ήταν απόλυτα λογικό να δούμε κάποια στιγμή την εταιρία να εισέρχεται στο παιχνίδι των SSDs. Περί αυτού πρόκειται λοιπόν, αφού με ένα ολιγόλογο tweet - "καταφθάνει σύντομα" - η ίδια μέσω του AORUS λογαριασμού της στην πλατφόρμα του Twitter, ανακοίνωσε την ολόφρεσκη σειρά SSDs, UD PRO.

Οι SSDs αποτελούν πλέον κάτι το mainstream, έχοντας μια αξιοσημείωτη ιστορία ανάπτυξης. Πρόκληση αποτελεί η δημιουργία ενός προϊόντος εξέχουσας ποιότητας, που να το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Η σειρά SSDs, GIGABYTE UD PRO αποτελεί μαρτυρία της αυστηρής συμμόρφωσής μας στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων. Με τη flash μνήμη DDR3L, 3D NAND τεχνολογίας, σε χωρητικότητες των 256GB και των 512GB, η σειρά UD PRO προσφέρει υψηλές αποδόσεις και εξαιρετική σταθερότητα. - Jackson Hsu, Αναπληρωτής Διευθυντής στο τμήμα Ανάπτυξης Προϊόντων της εταιρίας

Πρόκειται για mid-range υλοποιήσεις που ακολουθούν παραταύτα μια εξαιρετικά επιθετική τιμολογιακή τακτική. Αν και οι ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης των δύο μοντέλων αγγίζουν τα 530 MB/s και 500 MB/s, οι τιμές τους δεν ξεπερνούν τα $68.99 και $119.99 δολάρια αντίστοιχα. Περισσότερα στον πίνακα που ακολουθεί:

https://imgur.com/ib7Q19y.jpg

Tags: