Το Apple Music ξεπερνάει τους 50 εκατομμύρια συνδρομητές

Έρχεται δεύτερο μετά το Spotify
16 Μαΐου 2018 04:00
Το Apple Music ξεπερνάει τους 50 εκατομμύρια συνδρομητές

Συνεχίζει την καταπληκτική της πορεία η Apple, αυτή τη φορά σπάζοντας το ορόσημο των 50 εκατομμυρίων συνδρομητών στο Apple Music, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Tim Cook. Σε μια συνέντευξη στο “The David Rubenstein Show: Peer-to-Peer Conversations” ο Cook είπε πως 50 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Apple Music, ένα νούμερο που περιλαμβάνει συνδρομές αλλά και δωρεάν δοκιμές της πλατφόρμας. Τον περασμένο μόλις μήνα σε έναν έλεγχο που έγινε, η Apple είχε 40 εκατομμύρια συνδρομητές και περίπου 8 εκατομμύρια ανθρώπους που δοκίμαζαν τη δωρεάν έκδοση.

Συγκριτικά ο μεγαλύτερος αντίπαλος για το Cupertino στον τομέα του streaming μουσικής είναι το Spotify, με 75 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομές. Το προβάδισμα των 25 εκατομμυρίων συνδρομητών μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται τεράστιο αλλά με τους τωρινούς ρυθμούς ανάπτυξης του Apple Music, το Spotify θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στην κούρσα σε μερικά μόλις χρόνια.

Ο Cook ανέφερε επίσης πως η Apple έχει στραμμένο το βλέμμα της στην παροχή περισσότερου περιεχομένου στην τεράστια βάση χρηστών που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της, λέγοντας πως ακόμη είναι νωρίς να κάνει περισσότερες δηλώσεις επάνω στο θέμα.