OnePlus 6: Διαρροή αποκαλύπτει την τιμή του

Μαζί με φωτογραφίες της συσκευής
14 Μαΐου 2018 06:46
OnePlus 6: Διαρροή αποκαλύπτει την τιμή του

Δύο μέρες απέμειναν για την επίσημη αποκάλυψη του OnePlus 6, αλλά μία πρόωρη ανάρτηση της συσκευής στο Amazon της Γερμανίας αποκάλυψε όχι μόνο την εμφάνισή του αλλά και την τιμή του. Όπως θα δείτε και στις εικόνες παρακάτω, το γυαλί κυριαρχεί στο νέο OnePlus 6, όχι μόνο στην 6.3 ιντσών οθόνη του, αλλά και στο πίσω μέρος, τουλάχιστον στο “mirror black" μοντέλο.

Υπάρχει και το “midnight black” μοντέλο το οποίο έχει μία πιο ματ εμφάνιση, αλλά δεν είναι σίγουρο πως μιλάμε για αλουμίνιο.

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν επίσης την ύπαρξη headphone jack, κάτι στο οποίο αναμένεται να σταθεί η OnePlus στην ανακοίνωσή της. Προηγούμενα leaks έκαναν λόγο για Snapdragon 845 και μια έκδοση με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Η ανάρτηση του Amazon – η οποία έκτοτε έχει κατέβει – αναφέρει διάθεση του OnePlus 6 στις 22 Μαΐου, ενώ όρισε την τιμή του μοντέλου των 64GB στα €519 και των 128GB στα €569. Αν η διαρροή αποδειχθεί αληθινή και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για τη συσκευή, πώς σας φαίνεται η τιμή; Πείτε μας στα σχόλια.