Θα είναι αυτό το Galaxy S8 Lite;

Διέρρευσαν νέες απεικονίσεις
10 Μαΐου 2018 06:47
Θα είναι αυτό το Galaxy S8 Lite;

Φαίνεται πως η Samsung ετοιμάζει μία ακόμα εκδοχή του Galaxy S8. Πρόκειται για το Galaxy S8 Lite και όπως υποδηλώνει η ονομασία του, θα έρθει με το ίδιο design με την περσινή ναυαρχίδα της εταιρίας, αλλά με διαφορετικά εσωτερικά μέρη. Ο αξιόπιστος leaker slashleaks μας προσφέρει μία πρώτη ματιά στο νέο Lite μοντέλο της Samsung αλλά και στους χρωματισμούς του.

Όπως φαίνεται, το Galaxy S8 Lite παρουσιάζεται σχεδόν πανομοιότυπο με το Galaxy S8, με την dual-edge curved Infinity Display οθόνη και το μεταλλικό-γυάλινο σώμα του. Λείπει μόνο ο αισθητήρας καρδιακών παλμών από το πίσω μέρος του, ενώ παρών δηλώνει το Bixby πλήκτρο.

Οι φήμες κάνουν λόγο για Qualcomm Snapdragon 660 επεξεργαστή, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η ανάλυση της οθόνης αναμένεται χαμηλότερη, στα 2220x1080p, ενώ η μπαταρία θα παραμείνει στα 3.000mAh.

Η Samsung δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη συσκευή, πηγές αναφέρουν όμως πως αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 21 Μαΐου και θα κοστίζει γύρω στα $450.