O Αντετοκούνμπο τα "χώνει" στην Apple!

Και αλλάζει σε Samsung κινητό
06 Μαΐου 2018 14:57
O Αντετοκούνμπο τα

Η Apple όσον αφορά την ικανοποίηση των πελατών της δεν απολαμβάνει και την καλύτερη περίοδο της, με κύριο θέμα τα προβλήματα που έφερε η διάθεση του iOS 11. Μια γνωστή προσωπικότητα ανάμεσα στις δεκάδες που πρόσθεσε τη δυσαρεστημένη φωνή της είναι αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας αστέρας του NBA εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το iPhone του μέσα από το Twitter. Tις τελευταίες μέρες που ξεκουράζεται μετά τον αποκλεισμό των Milwaukee Bucks από τα Playoffs, ξόδεψε αρκετές ώρες στο Instagram και πραγματοποίησε αρκετά livestreams στα οποία εμφάνισε πρόβλημα η κάμερα του iPhone του, με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει το ποτήρι για τον ίδιο και να της τα "χώσει" δημοσίως. 

 Στο αμέσως επόμενο tweet του δήλωσε πως αλλάζει από το οικοσύστημα της Apple σε αυτό του Android και συγκεκριμένα της Samsung. 

Δεν αποκλείεται το δεύτερο tweet να αποτελεί μέρος μιας μάρκετινγκ συμφωνίας με την Samsung, κάτι πολύ συνηθισμένο ανάμεσα σε αθλητές και διασημότητες, όμως το σίγουρο είναι πως ο Γιάννης δεν άντεχε άλλο να ζήσει με το iPhone πλάι του. Τώρα το ποιο κινητό θα πάρει, θα ήταν ασφαλές να ποντάρουμε στο Galaxy S9.