Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Παλεύει η LG για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Apple

Δεν ικανοποιείται εύκολα η εταιρία του Cupertino

Δημήτρης Γκέρδης
Δημήτρης Γκέρδης

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Παλεύει η LG για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Apple

Εδώ και αρκετό διάστημα η Apple έχει εντείνει τις προσπάθειες της για να αποκτήσει εναλλακτικούς προμηθευτές οθονών και αυτό γίνεται για να καταφέρει να απαγκιστρωθεί όσον το δυνατό περισσότερο από τον βασικό της προμηθευτή, που δεν είναι άλλος από την Samsung. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές η Apple έβαλε τις οθόνες της LG να περάσουν και από έναν τρίτο κύκλο δοκιμών, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, υπό τον φόβο ότι τα panels είναι υποδεέστερα από αυτά της Samsung.

Αυτό σημαίνει ότι τα σχέδια που υπήρχαν για μαζική παραγωγή οθονών των Ιούλιο, μάλλον ματαιώνονται. Εάν επαληθευτεί αυτό τότε πιθανώς, η Samsung θα συνεχίσει να είναι ο βασικός προμηθευτής της Apple για κάποιο διάστημα ακόμη. Από την άλλη, όμως, η εταιρία του Cupertino δεν δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει τις προσπάθειες διαφοροποίησης των προμηθευτών της, κάτι που σε περίπτωση που το  καταφέρει θα μπορέσει να διαπραγματεύεται καλύτερες τιμές μαζί τους.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.

Hub

Apple

Apple

Δες περισσότερα