Αναστολή της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα 

Μετά την ψήφιση νέου νόμου

Αναστολή της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα

Η Uber έχει παρουσία στη χώρα μας από το 2015, με την εφαρμογή uberX να προσφέρει υπηρεσίες ride sharing στους Αθηναίους. Λόγω όμως ενός νέου νόμου που ψηφίστηκε από τη Βουλή, η εταιρία αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία της και διαθέσιμη παραμένει μόνο η υπηρεσία uberTaxi. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Uber παρακάτω:

"Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο νέος νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή περιλαμβάνει διατάξεις που επηρεάζουν τις υπηρεσίες ridesharing. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε εάν και πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε σύμφωνα με αυτό το νέο πλαίσιο. Για αυτό το λόγο, προχωράμε στην αναστολή της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα, τη Δευτέρα 9 Απριλίου στις 23:59 μέχρι να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις.

Καταλαβαίνουμε ότι βασίζεστε στην εφαρμογή μας για να μετακινήστε με ευκολία και ασφάλεια στην Αθήνα και αυτή η είδηση ίσως έρχεται ξαφνικά.

Δεν φεύγουμε όμως από την Ελλάδα. Προς το παρόν, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας στην Αθήνα με την υπηρεσία uberTAXI.

Προσβλέπουμε στη συνεργασία με όλους τους σχετικούς φορείς στη χώρα, ώστε να βρούμε ένα τρόπο να απολαμβάνετε τα οφέλη των σύγχρονων τεχνολογιών όπως αυτή της Uber.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την προτίμησή σας, καθώς συντέλεσαν στην μεγάλη επιτυχία της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα.

Εις το επανιδείν, Αθήνα!

Η ομάδα της Uber Greece"

30 comment(s)

End of content

No more pages to load