Η Apple δίνει στην κυκλοφορία το iOS 11.3

Διαχείριση μπαταρίας, νέα Animoji και άλλα
30 Μαρτίου 2018 07:28
Η Apple δίνει στην κυκλοφορία το iOS 11.3

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα έκδοση λογισμικού για iPhone και iPad, iOS 11.3. Η αναβάθμιση φέρνει το πολυπόθητο χαρακτηριστικό απενεργοποίησης της μείωσης επιδόσεων αν η μπαταρία της συσκευής είναι παλιά, ωστόσο οι χρήστες προειδοποιούνται πως έτσι μπορεί να βιώσουν αναπάντεχες επανεκκινήσεις και απενεργοποιήσεις, ανάλογα με το πόσο “ταλαιπωρημένη” είναι η μπαταρία τους.

Επιπλέον, έρχεται το νέο Battery Health χαρακτηριστικό που δίνει αναλυτικές πληροφορίες για την κατάσταση της μπαταρίας. Νέα Animoji κάνουν την εμφάνισή τους στο iPhone X και συγκεκριμένα ένα λιοντάρι, μία αρκούδα, ένας δράκος και ένα κρανίο.

Βελτιώσεις υπάρχουν και στο ARKit, το οποίο θα επιτρέπει πλέον σε εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας την προβολή αντικειμένων σε κάθετες επιφάνειες όπως τοίχοι και πόρτες.

Στο Health app υπάρχει πλέον το Health Records, το οποίο σας δίνει γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα ιατρικά αρχεία σας. Βελτιώνεται περαιτέρω και η ασφάλεια, αφού πλέον κάθε φορά που η Apple θα σας ζητά πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες θα υπάρχει ένα νέο εικονίδιο ιδιωτικότητας για να καταλαβαίνετε πως το αίτημα προέρχεται από την Apple και όχι από κάποια κακόβουλη εφαρμογή.

Το update σε iOS 11.3 είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω OTA αναβάθμισης και το μέγεθός του είναι 700MB.