Οι 5 μεγαλύτερες ανακοινώσεις του Apple education event

Πρωταγωνιστής το education iPad
29 Μαρτίου 2018 04:15
Οι 5 μεγαλύτερες ανακοινώσεις του Apple education event

Στο event της Apple που διεξήχθη στο Chicago για φέτος, η εταιρία υποσχέθηκε να εστιάσει τα νέα της προϊόντα στην εκπαίδευση, μια αγορά που παραδοσιακά κυριαρχείται από την Microsoft και την Google. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα σημαντικότερα προϊόντα της Apple για την μαθητική κοινότητα.

Πρωταγωνιστής υπήρξε η ανακοίνωση του νέου προσιτού iPad με υποστήριξη για stylus. Η τιμή του θα είναι $299 για μαθητές και $329 για όλους τους υπόλοιπους. Η συσκευή θα λειτουργεί και με το Apple Pencil αξίας $99 ή $89 για τους μαθητές. Το νέο iPad θα έρχεται εξοπλισμένο με Touch ID, HD FaceTime camera, 8-megapixel οπίσθια κάμερα και ένα A10 Fusion chip στο εσωτερικό με μια μπαταρία που θα διαρκεί έως 10 ώρες. Θα υπάρξει και μια LTE έκδοση επίσης.

Η Logitech θα προφέρει δυο περιφερειακά στο νέο iPad. Ένα stylus που θα λέγεται Logitech Crayon και θα κοστίζει μόλις $49 καθώς και μια θήκη με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο αξίας $99. Η εταιρία του Cupertino ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν updates στο iWork, μέσα στα οποία θα υπάρξει υποστήριξη για το Apple Pencil. Επίσης θα υπάρχει μια νέα εφαρμογή το Schoolwork που θα επιτρέψει στους δασκάλους να διαχειρίζονται την τάξη τους ψηφιακά και να δίνουν εργασίες στους μαθητές.

Μέσα στα προϊόντα της παρουσίασης ήταν και το “Everyone Can Create”, ένα εργαλείο που θέλει να αναδείξει την δημιουργική μεριά των μαθητών, εστιάζοντας σε περιοχές όπως μουσική, βίντεο, φωτογραφία, και ζωγραφική.

Tags: