Η Apple ξεκινάει την κατασκευή των καινούριων iPhone

Πρωτοφανές το πρόγραμμα της εταιρίας
23 Μαρτίου 2018 05:45
Η Apple ξεκινάει την κατασκευή των καινούριων iPhone

Οι πρώτες φήμες έχουν ήδη κάνει τον γύρω του διαδικτύου και θέλουν την Apple να ανακοινώνει τρία νέα smartphones φέτος εκ των οποίων τα δύο από αυτά θα φιλοξενούν οθόνες τύπου OLED ενώ όλα το χαρακτηριστικό του FaceID.

Αν κοιτάξουμε τα γεγονότα τα οποία προκλήθηκαν από την τελευταία ναυαρχίδα της εταιρίας, iPhone X, θα μπορέσουμε να καταλάβουμε γιατί η παραγωγή των καινούριων μοντέλων μπορεί να ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς σχετικά με τις προηγούμενες χρονιές. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της αγοράς, ο κύριος λόγος για τον οποίο οι συσκευές iPhone X καθηστέρησαν να καταφτάσουν στο κοινό ήταν τα εξαρτήματα του FaceID. Η Apple βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη θέση καθώς τα εξαρτήματα αυτά ήταν δυσεύρετα και πολλές φορές καθυστερούσαν να κατασκευαστούν.

Αναφορές από την Ταΐβάν, μια από τις πιο μεγάλες κατασκευάστριες ηλεκτρονικών παγκοσμίως, θέλουν την εταιρία να ξεκινά τις γραμμές παραγωγής πολύ πιο σύντομα από ότι περιμένουμε, που αυτό σημαίνει πως τα πρωτότυπα είναι ήδη έτοιμα. Μάλλον οι πρώτες διαρροές για τις καινούριες συσκευές δεν είναι μακριά.