Το UberEats έρχεται στην Ευρώπη

Η επόμενη επιχειρηματική κίνηση του τεχνολογικού κολοσσού
13 Μαρτίου 2018 05:15
Το UberEats έρχεται στην Ευρώπη

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε την Uber ως υπηρεσία εύρεσης μεταφορικού μέσου, ωστόσο η ομώνυμη εταιρία που βρίσκεται πίσω από την εφαρμογή έχει αποφασίσει να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, όπως η παράδοση φαγητού κατ’ οίκων ή αλλιώς delivery.

Το UberEats, ένα project του τομέα UberEverything που ηγείται ο Jason Droege, και έχει ως σκοπό την εύκολη και γρήγορη εύρεση καταστήματος φαγητού μέσω της εφαρμογής ενώ συνδυάζεται με ένα άριστο πλήρωμα από διανομείς που φέρνουν την παραγγελία στην πόρτα σας. Τέτοιες υπηρεσίες είναι γνωστές στην Ελλάδα αρκετά χρόνια τώρα, κάτι που κάνουν το UberEats έναν ακόμα ανταγωνιστή στην ήδη δύσβατη αγορά του online delivery.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, η εφαρμογή αλλά και η υπηρεσία του UberEats είναι πλέον διαθέσιμες σε παραπάνω από 200 συνολικά πόλεις συμπεριλαμβανομένων πόλεων στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή. Στην Ελλάδα, η εφαρμογή της υπηρεσίας έχει γίνει διαθέσιμη, ωστόσο σε απόπειρά μας να εντοπίσουμε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα, φάνηκε πως ακόμα δεν υπάρχει κάποιο.